katmandooo Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 NO DO JASNEJ.... NIECH KTOŚ ROZPISZE TO DEMO BO TO CO ROZPISAŁ TEN MŁOKOS TO JAKAŚ KPINA TYLE LAT TU GRAŁEM ALE WIDZĘ ,ŻE JAK KTOŚ JUŻ COŚ POTRAFI TO GO WYWALĄ . A TY KRYSZTAŁKU NAUCZ SIĘ GRAĆ . NARA NICK: katmandooo<SsijMiBojtel!>! MAPA: DATA: 13.04.2018 POWÓD: Reason: 'Cheater' KOMENTARZ: Panowie ja w tą grę 15 lat gram "czysty" LINK DO BANA: WYCINEK Z KONSOLI: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Kryształowyy [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-LUZOWnia.pl [AMXBans] Reason: 'Cheater' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:135405176' [AMXBans] Your IP: '87.101.34.87' [AMXBans] =============================================== M_A_R_I_O killed LESER21 with m4a1 Lord_Of_Surfers! killed Chomisz with m4a1 Zasadni killed Zabili Mnie I Ucieklem with ak47 M_A_R_I_O killed Zasadni with deagle Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysztalowyy Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 twoje komentarze sa zbedne kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Witam serdecznie , sam osobiście demko zobaczę @Dzwiek za szybko dał decyzje , mamy 48h więc nie ma po co sie denerwować zaraz na spokojnie przeanalizujemy Pozdrawiam Mateusz Dzwiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) Demko już ogarnięte prze ze mnie i werdykt zapadł 21:29 - 21.34 - dziwne ruchy celownika 25:26 - ewidetny aim zabicie 2 graczy na raz celownik mowi wszystko - Rozpiska admina kryształowego A oto moja 21:29 - 21.34 - piszesz dziwny ruch celownika , powiem tak : sam czasem tak robie ,trzeba być szybszym 25:26 - tu nie ma aima , co to jest zabić 2 graczy ,czysty skill Jak dla mnie gracz czysty i ma skilla i w tej grze liczy się skill oraz fart . Dziękuje za uwagę i dobranoc UB. Ps . Panie Dzwięku radzę na następny raz patrzeć na demko a nie , zamykać od razu bez rozpiski i sprawdzenia demka . Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez Matthy Cre[A]tOr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi