fizia mizia Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Hejcia, nazywam się Paulina mam 19 lat i mieszkam niedaleko Katowic, a dokładnie w Gliwicach. Uczęszczam do szkoły technicznej o profilu informatyk i niestety jestem jedyną dziewczyną w klasie (więc nie polecam kobietkom ^^). Na sieci znalazłam się poprzez fuzje i mam nadzieję, że będzie nam się owocne współpracować. Większość swojego czasu spędzam przed komputerem grając w różne gry typu: Hurtworld, LOL, Osu, CS:GO no i oczywiście CS 1.6. Swoją karierę z CS'em rozpoczęłam mając 11 lat przez brata, który namówił mnie do grania i aż do dziś sobie strzelam. Jestem osobą zwariowaną, która lubi się dużo pośmiać i pożartować, ponadto jestem szczera co niektórym osobom często to nie odpowiada.. Pozdrawiam i do zobaczenia na serwerach, oraz TS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyBsoN Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Hej słońce ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiciA Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 No Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwiek Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Witamy na sieci można coś strzelić razem w lola :> Zuzza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wid0 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Hej Zapraszam na 4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Witam serdecznie na luzownii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinaa. Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Witam imienniczke nie masz co narzekac jak jedyna dziewczyna w klasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Siemson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIETRUCH Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Frankenstein Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Donator Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 heya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OxyMen2 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Hey my się znamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK99 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Siemka Paula , może naucz proszę chłopaków jak się lata daleko tym spadochronem tak daleko lub zrób tutaj gdzieś poradnik bo nie dadzą Ci żyć za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev1ce Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3LL` Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`PanGumisiowyy <3 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-SoniK- Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi