Lemur. Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Cześć. Nazywam się Damian, mam 19 lat. Mieszkam w Rumi na pomorzu, niedaleko trójmiasta. Chodzę do 3 klasy technikum gastronomicznego. W niektóre weekendy pracuje na weselach jako kelner. Lubię jeździć na rowerze, grać w gry i pić piwo. W cs'a zacząłem grać jak miałem 4 lata, więc coś tam chyba strzelić umiem. Do zobaczenia na serwerach D@wid0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Witaj u Nas na sieci Zapraszam Cię na only dd2! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekarz =D Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Oh no this is cheater! <3 yoł mordeczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwiek Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 No siemano ja jestem z Gdyni a do Rumi mam 30 minut haha siemka jeszcze raz :> Zuzza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smerfik Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Witam Zapraszam na Jackpota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Witam Cię serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Witaj Luzaku! Zapraszamy na dd2 jak również na inne serwery , do udziału w konkursach i lajka na fb Miłego szusowania po Luzowni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Frankenstein Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Donator Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Siema Czy strzelać umisz to się okaże wbij kiedyś na 4fun i udowodnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wid0 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Siema! Zapraszam na 4fun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Jeśli to prawda to dość szybko zacząłeś, a czy coś strzelasz to się okaże. Do zobaczenia na serwerach. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyBsoN Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK99 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Siemanko? Wbij na dd2 to zrobię Ci sprawdzian ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev1ce Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Cześć! Zapraszam na 4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`PanGumisiowyy <3 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 no Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RFZ [CS] Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezzu Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Ejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany krystian Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meffjuu Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-SoniK- Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi