Donator Average.` Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Donator Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam bardzo serdecznie. Piszę owe przywitanie gdyż , są tu osoby których ja nie znam one nie znają mnie mimo to że jest tu również spora część która mnie zna Tak więc... Nazywam się Paweł , uczęszczam aktualnie do drugiej klasy technikum o profilu Logistyk z patronactwem 22 Batalionu Piechoty Górskiej w Kłodzku (Dolny-Śląsk ) inaczej KLASA MUNDUROWA. Na obecną chwilę mam 17 wiosen, lecz aktualnie przemija 18. Aktualnie zamieszkuję w Kudowie-Zdrój z rodzicami. Bardzo lubię ciągniki siodłowe, wszystko co jest związanie z Spedycja. Aktualnie głównym moim hobby jest dbanie o swoją sylwetkę oraz wygląd zewnętrzny. Aby się spełnić uczęszczam na siłownie od 2 do 3 razy w tygodniu po 2 godziny 1 trening. Nie biegam ponieważ, jestem na masie. Kolejnym takim oczkiem w mojej głowie jest motoryzacja, aktualnie przymierzam się do zdania kat. A , B Oprócz tego że lubię ćwiczyć również lubię sobie wypić . Drugim takim pobocznym hobby jest vapowanie, inaczej zabawa dymem z Modów, Boxów (e-papierosów) . Dużo czasu poświęcam rodzinie oraz znajomym z którymi bardzo lubię walnąć tripa czy to do Krakowa (300+km ) dalej czy też do samego Wrocławia (130km ). W cs'a gram od jakiś 4 lat oczywiście amatorsko... nie mam chęci żeby próbować gdzieś się wybić do jakiejś drużyny w CS:GO gdzie wiele osób widzi w mnie potencjał. szczerze nie chciał bym iść w stronę e-sportu ponieważ , dla mojej osoby taka "praca" nie jest stabilna. W cs 1.6 aktualnie mam przegranych 1,7 kh godzin z czego steama z 1.6 posiadam 2 lata więc można liczyć z 2k godzin. W CS:GO spędziłem około 1,5kh godzin po czym sprzedałem owe konto bo za bardzo denerwowała mnie gra.. Aktualnie można mnie spotkać na serwerach JACKPOT #1 / #2 oraz wczoraj dostałem zaproszenie na dd2 Podania na admina raczej nie będę składał z powodu mojego haniebnego zachowania z przeszłości... cóż byłem młody i głupi i nie rozmyślny. Możecie mnie spotkać na serwerach pod nickiem Average Lub Prejsi Tukej nie mogę się jeszcze zdecydować co do nicku Tak więc miło mi znowu tu wrócić Witam wszystkich starych wyjadaczy jak i nowe osoby Do zobaczenia na serwerach Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez Prejsi_Tukej Tajemnica i kieras 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 my się już znamy cześć Pawcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 za mundurem panny sznurem! Siemka Pawciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiciA Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwiek Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Witamy cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OxyMen2 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Hey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3LL` Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Cześć botku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Pawełek mordeczko dobrze ,że wróciłeś ! Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProTekto Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany krystian Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Siemaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Frankenstein Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Donator Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 heya Ja Cię zapraszam na 4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev1ce Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Witaj! Zapraszam Cię na only dd2! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysztalowyy Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 siema zapraszam na 4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supreme. Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK99 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Dalej czekam az pokażesz klasę na dd2? siemanko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`PanGumisiowyy <3 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-SoniK- Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi