Justyna. Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Cześć wszystkim. W sumie to miałam tu konto jakimś cudem od tamtego roku, jednak go nie użyłam nigdy w życiu . Jestem Justyna, mam niemalże 23 lata. Pracuję we wspaniałym zawodzie fizjoterapeuty i masażystki. W wolnych chwilach (których mam niestety mało) gram w CS'a i tak dziś do Was wpadłam na DD2 Macie super atmosferę na serwerze, więc tu zostaję! (Pozdrawiam graczy ). W CS'a gram już pewnie ok. 10 lat. Doświadczenie mam ogromne. Kiedyś bawiłam się w prowadzenie własnych sieci, znam się też na ts'ach od strony technicznej. Jednak gdzieś już pogubiłam chęci do tego. Buziaki i do zobaczenia na DD2. Sitman i Tajemnica 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supreme. Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv. Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaYmAn Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Siemka witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany krystian Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Hejoo miło Cię poznać zapraszam na tska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemur. Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0N0M$ Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiemonCzolgista Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Witam na naszej Serverowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysztalowyy Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 siemaa Zapraszam na 4FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwiek Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Hej grałaś na CSF? ta siec nie istnieje już AZRAEL i miro prowadzili ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Witaj Dobry wybór! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Average.` Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Donator Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Witam płeć piękną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna. Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 38 minut temu, Dzwiek napisał: Hej grałaś na CSF? ta siec nie istnieje już AZRAEL i miro prowadzili ;p Niestety , ale nie kojarzę ... Chyba, że nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeMoreHappy Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Siemka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wid0 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Hej! Może wpadniesz na 4fun ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3M3S- Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Heloł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tp#Franek Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Witam i zapraszam na 4 Fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK99 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Siemka?dd2 pochłania i oddać nie chce? gra grą, ale zabawa przede wszystkim? wpadaj częściej Justyna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Frankenstein Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Donator Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 heya Ja również zapraszam na 4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Witaj miło zapraszam częściej na dd2 oraz do udziału w konkursach Justyna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzza Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sitman Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Siemka ❤️ Widzimy się na DD2 :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Cześć, siemanko. Jakieś karnety proponujesz? Że starości strzyka mi w kręgosłupie Oh nie tyle masz konto i nie używała świata, to się do Jaworowiczki nadaje! Powodzenia, może wpadniesz czasem na Jackpoty? Justyna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi