Loniu Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam Wszystkich po krótkiej przerwie ale niestety odbywałem kare w Zakładnie karnym. "JP" Edytowane 24 Kwietnia 2018 przez Loniu krysztalowyy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Witam Cię na forum serdecznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysztalowyy Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 siemano wariacie Zapraszam na 4 FUN Caff 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeMoreHappy Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Ale wariat , takich to tylko na 4fun Pozdro BeMore! Caff 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supreme. Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Frankenstein Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Donator Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Siema Też miałem taką opcję, ale wolałem już zapłacić mandat 50 euro i teraz trochę żałuję, bo to zawsze jakieś doświadczenie by było No i oczywiście zapraszam Cię na 4fun Caff i BeMoreHappy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwiek Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Witamy spowrotem! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3M3S- Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Nie ma się czym chwalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Witaj u Nas na sieci! Zapraszam Cię na only dd2! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev1ce Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caff Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeMoreHappy Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 6 godzin temu, ^*тнeozzғan^* napisał: Nie ma się czym chwalić. Zazdrościsz coo ? :* 0zzfanka, 25 Kwietnia 2018 Broń boże. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Witaj ponownie! zapraszamy do gry na naszych serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 JP? Tam jest raczej JSW (jeśli dobrze wiem to w więzieniu jest Służba Więzienna nie Policja - Ci drudzy ewentualnie Cię zamknęli. Ewentualnie JP może być J**ać Prokuraturę, bo to Ona postawiła zarzuty, albo dodać nowy skrót JS "J***ć Sąd" bo to On postanowił o wyroku). Mimo wszystko witaj ponownie Myślę że już się nie szykujesz do pudła 0zzfanka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loniu Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 10 godzin temu, SNICKERS napisał: JP? Tam jest raczej JSW (jeśli dobrze wiem to w więzieniu jest Służba Więzienna nie Policja - Ci drudzy ewentualnie Cię zamknęli. Ewentualnie JP może być J**ać Prokuraturę, bo to Ona postawiła zarzuty, albo dodać nowy skrót JS "J***ć Sąd" bo to On postanowił o wyroku). Mimo wszystko witaj ponownie Myślę że już się nie szykujesz do pudła Za dużo bym musiał tu wariacie tłumaczyć,a nie ma co spamować :).Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`PanGumisiowyy <3 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sm0keR.! Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Siemanko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-SoniK- Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi