~Regec~ Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Witam, Mieszkam w woj. Dolnośląskim. Mam 16 lat mlody wariat jestem . Interesuje się sportem( najbardziej piłką nożną), e sportem. Bardzo lubię filmy przygodowe, akcji i s-f. Uwielbiam tez serial the 100 i the end of the fucking world. Pod zakończeniu szkoły chciałbym zostać strażakiem tak wiem dość dziwny pomysł na prace ale popatrzcie na to z tej strony zarobki są dobre a do pracy chodzi ci sie tylko raz na 24h co 3 dni. Muzyki słucham chyba wszystko co wpada w ucho ale najwięcej jest to trap/rap z wykonawcami takimi jak taco, quebo, smolasty, multi, bedoes, young igi i wiele więcej. A raperzy zagranicy hmm na pewno byłby to lil peep i speaker knockerz. Wracając jeszcze do sportu to kluby jakim najbardziej kibicuje to Real, Śląsk, impel i Sparta. Lubię siedzieć w amxx, paczkach, pluginach itp. Z poprzednią siecią pożegnalny się dlatego ze ludzi z którymi pracowałem nie za bardzo podchodzili do tego, ja wkladalem pieniądze czas a oni nic. Mam nadzieje ze spędzę ty z Wami miły długi czas . pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sMoke Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Siema Młody Wariacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Frankenstein Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Donator Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 heya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemur. Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuteSatanist Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Cześć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Witam serdecznie na sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev1ce Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slide Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysztalowyy Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Siemanko wariacie ZApraszam na 4 fun . Ja tez jeste z Dolnegośląska jezeli mozna wiedziec z jakiego miasta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakJaToTy Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Witam Zapraszam BaseBulider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwiek Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Kolejny wariat Cześć zapraszamy takich na arenkę cs 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezzu Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiciA Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezio Auditore Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OxyMen2 Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Hey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Cześć Wariatuńcio graj, baw się, oglądaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 5 Maja 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany krystian Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Cześć , witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-SoniK- Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi