Spejsonn Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Witam. Próbuje dziś wbić na serwa i dostałem bana na 30 min z powodu jakiegoś wykrycia Opengl32. Domyślam się, że chodzi o to , że bot wykrył cheaty, ale byłem czysty. Ostatnio długo grałem tam i jakoś nic nie wykrywało, a zadnego programu od tamtego czasu nie instalowałem. Po upływie 30 min spowrotem wbiłem na serwer , a tu znowu poleciał banik Prosiłbym o UB i naprawienie tego zabezpieczenia. Nick w grze: Spejson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imm Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Proszę o reinstalacje CS. Plugin jest dobry. Być może grałeś na innych serwerach, które wymusiły pobranie dodatkowych plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spejsonn Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) No okej pobiore tego od cssetti Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez Spejsonn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spejsonn Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Odinstalowałem CS i znowu to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas esperal Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 https://cssetti.pl/download/v23 chlopie jak nie pomoze to poszukaj w wyszukiwarce pilików windowsowej ten plik i go wywal . proste jak je....e . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi