Kobieta nadiaa Opublikowano 2 Maja 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Temat został usunięty więc zaczynamy od nowa Tak jak w tytule wrzucamy Nasze ulubione cytaty.Cytat: Wykonawca/nazwa utworu: Dlaczego akurat ten cytat: DZIADEK99 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Mówiłaś, że będziesz całować Ja chciałem odlecieć daleko Do sufitu układam ten pieniądz Zobacz na co one wszystkie lecą Te stówy, te dwie, te pięć Jeśli cie denerwuje, mów który Które mam wybrać, ze wspólnych zdjęć Budowa związku z tektury nadiaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysztalowyy Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Dlaczego złamałaś mi serce?Dostałaś je przecież w prezencieMówiłaś: "Jebany MC"Sztylet mi wbiłaś w podzięce nadiaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Kobieta Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 "Nieczysta energia, która w Twoją duszę wkracza Nigdy nie wybacza i przez to się stacza, to oznacza Ze to droga bez wyjścia, nie dane nam jest odetchnąć Daj mi odetchnąć, przestań śnić i wyjdź na zewnątrz " DZIADEK99 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK99 Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 "To niepojęte jest, to niepojęte, nie wiem, Czy świat zwariował, czy mam tylko wkręte." https://youtu.be/joxrpvFBEk0 nadiaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitaaa Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Wszyscy widzę uderzają w ckliwe teksty, czas się wyłamać... "Polityczna poprawność, populizm na każdym kroku Populacja pojebów po studiach bez własnych poglądów" Przekminione w sposób doskonały, tyle symboliki w jednym wersie tylko u Eripe (Nie bez powodu tak często sie tu pojawia PO) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`ferN Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 "Od dawana już tutaj nie mieszkam, getto zawsze będzie mi domem, Pozostał tu mój kawałek serca, to tu zbudowałem mój totem, Z niejednym ziomem dzieliłem dole, kolejna kreska, kolejny lolek, Lepkie dłonie, złamany kodeks, za mikrofonem ujrzałem moment..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta. Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 "Lawiruje od teraz do teraz, chronologia pętli Nie interesuje mnie życie po życiu, śmierć po śmierci Same terapeutki, ale dalej nie pomaga Iść za głosem serca miałem, dasz wiarę, że serce gada? Co, siedzę i myślę o tym, gdzie to zaszło Przytul mnie, wypalam się i się podlewam naftą, bo.." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NCS Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 "Kolory tęczy znów chwycę bez trudu bo życie to największy ze wszystkich cudów" Buka-Zamknij oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdri3n Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 "Chcesz ze mnie kpić? Nie poczułem nic, daj bis Nie powiedziałeś tego w ryj To nie powiedziałeś nic" Jeden z pierwszych kawałków tego gatunku których słuchałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modle sie o skilla Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Usiądź weź krzesło, kim jest kurwa Pelson.Chuj mnie obchodzi, co powiedział Eldo.Chuj mnie obchodzi hipokrytów społeczeństwo,które nigdy w życiu ze mną w jednym szeregu nie szło.Pokój dla mych ludzi, dobrych ekip i słuchaczy,nie starczyłoby kawałka, by wymienić ich w temacie.Oto ja, wróg publiczny, na pohybel tym co sapią,na deszcz się nie zanosi, przejdzie bokiem, rzuć parasol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marshmello * Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 "Ja siedziałem w aucie sam W radiu grało Lady Pank Gdzieś na polu paląc gram W nocy spadających gwiazd Rozkminiałem cały świat Priorytety zmienił czas Hajs przynosił dobry grass Betą przemierzałem świat " "Mama mówiła mi:nie bój się ducha ludziten toksyczny syf znowu shadowballem mnie budzii dużo bólu, bólu w światowym ulu, uluranią jak voodoo, voodoo – nie ma tu Boga i cudów" "Znowu w życiu mi nie wyszło, jeb*ć ku*wy pie*dol*neMaska wypukła z dwóch stron, znów się kręci w mojej głowie"Oddajemy krew wampirom" - będę to śpiewał ciągleBo tylko śmierć może zabrać mi co robięZnowu w życiu mi nie wyszło, jebać kurwy pierdoloneMaska wypukła z dwóch stron, znów się kręci w mojej głowie" "Narkotyki dla nich zło nikt nie bierze każdy wie od kogo wziąć fura, muza niezły szpan słonko, wódka, alko, blant nie zamulam nigdy na vixie latają wszyscy po gwiazdach na pixie czasem zawiecha w fotelu na piździe ty mała się zamknij na 8 jak w Firmie zamknij jak w Firmie zamknij jak w Firmie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NesTo a.k.a Nike Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Dla konesera rapu ciężko wybrać, ale kilka moich ulubionych. "Jestem jaki jestem, już przestałem walczyć z tym. Jestem jaki jestem, nie chcę żebyś taki był." "Czas to bezlitosny sędziaDobre chwile ci zostawia tylko na nieostrych zdjęciachI kim byś nie był, ile byś nie miał nie ma znaczeniaWytropi cię by wręczyć ci bilet milczenia" "I znów jesteś sam na rozstaju dróg Ciężko wybrać właściwą. Słyszysz w okół tylko szepty, Lecz nikt nie pomoże. Twarze w oddali giną. Jesteś tylko Ty, pod znakiem krzyża. Pośród kwiatów czerwonych, Które splamią Twą krwią sępy i złowrogie wrony, Tak dopomóż Bóg. " nadiaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Kobieta Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 "Musisz wciąż iść, ból w sobie zabić, nie patrzeć do tyłu!" " Nie ma dróg bez odwrotu, życia bez kłopotów Czasem jak ze sobą gadam to kłócę się mocno Serce mówi, krzyczy, mózg jakby się odciął Znów idę. Gdzie idę i dla kogo? " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyrche Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Link do Soundcloud`a bo na YT tego nie znajdzie :) KLIK. "W mózgu masz multum dróg ku, Szczęściu z punktu do punktu, Grunt to nie tracić gruntu, Elo ~ podpisano Hinol Coelho" __________________________________________________________________ "Szacunek do braci, szacunek do mamy To prosty rachunek - szanuj - będziesz szanowanyZatwierdziłem to na amen w mej prywatnej bazie danychI stosuje się do tego dnia każdego, bez zmiany" "Musiałem pojąć wiele spraw by to zrozumieć Z szacunkiem do życia bo żyć trzeba umieć" "Obrałem sobie drogę, że osiągnę mistrzostwo Nie zawsze za tym idzie pełen komfort, pamiętaj mordo!" __________________________________________________________________ "Jak marnujesz życie, do siebie miej pretensję.Chciałbyś być kimś, ale kurwa Ci się nie chcę.I doceń zioma, jak próbuję zrobić coś i weź stań z nim.Żebyś mógł powiedzieć kiedyś mordo "Jestem kimś" NesTo a.k.a Nike 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Kobieta Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 "Czy to Ty jesteś moim aniołem ? Byliśmy źli, ale więcej nie mogę Na zawsze już, będziemy razem tam, razem tam, gdzie melodie słodkie. Tak mi graj , życie tak mi graj" " Narobiło się szumu od przyjaciół po nienawiść chciałbym jutro się obudzić, poodkręcać to naprawić może kiedyś, dzisiaj żegnam się ze światem proszę przyjdź i pożegnaj mnie czerwonym kwiatem. " " Walcz o jutro, o znaczenie wspomnień nie poddaj mej walki, intencje miej godne mam nadzieję, że jutro dla mnie nastąpi to tak na wszelki wypadek, gdybym nie zdążył. " "To ta chwila gdy karaluch wychodzi z ukrycia Wysiada, to nie brat to zdrajca Boże wybacz mi, wyszeptał kiedy sięgał po dziewiątkę Honorowa salwa, na wylot Na wieki zamykają się powieki" " Znieczulony, opuszczony, zapomniany Jak artefakt gdzieś głęboko zakopany To prawda, to fakt "Jestem sam, gorzej być nie może" - Powiedział do siebie w norze, gdy zapragnął zmiany. " NesTo a.k.a Nike i Kyrche 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NesTo a.k.a Nike Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 to polecim klasykiem "Ten świat uczy mnie być skurwysynem Kruszy mnie, swój wysiłek zdusić chce, chce ten wyścig wygrać Tylko Bóg wie jeśli jest którą drogę wybrać Kroczyć drogą serca i dla ludzi się poświęcać Dla tych ludzi, którzy chcą twój sen kraść Nic o nas bez nas, wiesz trudno by było żyć z hip-hopu Za naszą wolność, naszą muzykę, za pokój" Kyrche 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Kobieta Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Stary mój klimat ale: "Bujałem się z tą dziewczyną i oszukiwałem się samdzisiaj wiem, że to nie miłość, mi po prostu było Jej żal""Wszystko zrobię dla miłości, lecz niech raz nie będzie toksyczna" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JurandZeSpychowa Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 "Czujesz niepewność gdy jestem blisko Twoja powaga przy mojej to disco Wyr***ał Cię system i upadłeś nisko Twe fejmu igrzyska wyglądasz jak dureń Wyglądasz jak piz**, a już na pewno nie jak mężczyzna" Dla tych co nie wiedzą: 1) LSO - Liryka Składu Ostródzkiego (chłopaki z Mazur) 2) TDW - Tylko Dla Wtajemniczonych 3) CMAZ - Cel Marzenia Atak Życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NesTo a.k.a Nike Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 "Ty nie wierz mi, nie ufaj - co ja tam kurwa wiem? Potrafię tylko niszczyć się - Demolition Man Bierz sprawy w swoje ręce, nie daj się zdeptać im By być parodią człowieka, wkręcać sobie Straszny Film Nie ma sensu, lepiej stawiać czoła światu Z jutrem iść na wojnę i walczyć o swoje jak Spartakus Wygrać to życie, starać się w drodze nie zgubić I zamiast Martwicy Mózgu wybrać Piękny Umysł" uwielbiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnopraS Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 "przejarałem tyle hajsu że sie k*rwa boje liczyć że on nie placi podatków ale daje błogiej ciszy ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax_jaworzno Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Chuj mój, twój wypierdalaj Trzymaj tych skurwieli jak najdalej z dala Bo to Scoobie dobie doo A co to kurwa jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaRto Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Oj, mój człowieczku, jak ja to życie kocham Jak to życie bardzo kocham Wolność - wszystkim dobrym ludziom wszędzie Oddam wam szczęście, a u mnie jakoś będzie. Monte 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdawio123 Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Bo nie ważne jest jak lecisz czy spadasz bo najważniejsze jest jak lądujesz gdy upadasz !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monte Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Bajorson MY WY Pierdole skillsy fejm ja oto nie dbam Nie Chciany Nie Lubiany Odmawiam Składania Zeznań !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi