KubasDesign Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Witam jestem Jakub mam 17 lat, moje hobby to wędkatstwo, gry oraz grafiki komputerowe (są również moją pracą aktualnie). Grałem w cs 1.6 CS;GO ok.4 lata ale przestałem bo dla mnie już cs się skończył. To chyba tyle elo elo. Na dole moje kilka przykładowaych prac graficznych Tajemnica i kieras 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Witam serdecznie na sieci , sprowadzam ziomeczka ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubasDesign Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 A i jeszcze na forum sprowadził mnie Mati, żebym mógł się starać o rangę grafika. Pozdrawiam KiciA i Marta. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna. Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Siemanko, prace są super! W końcu ktoś kto wie co i jak gdzieniegdzie poprawilabym wtapianie/blendowanie ale jestem na telefonie i może mnie oko myli. Witamy i życzę powodzenia! Zapraszam na DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINICK Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiciA Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Siemka Witamy na Sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysztalowyy Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Siemano zapraszam na 4fun i jezeli grafika to twoje hobby mial bym prosbe zrob mi sygnature na forum z moim nickiem z tematyka krystzalkiem i napis zapraszam na 4 fun gdzies tam z góry dziękuje Pozdrawiam My NAME IS 99FPS BEJBE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 witaj, prace robią wrażenie! składaj podanie, bo przyda nam się taka osoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Cześć! No i kolejna osóbka z duszą artysty Witamy na sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NCS Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Witamy na statku ! Prace mega mi się podobają, oby było ich więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sceptyk Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta. Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Siemanko, fajne prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek♛ Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Witam Serdecznie Może Mi zrobisz jakiegos Sprayy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev1ce Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OxyMen2 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Hey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dusia Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Heej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-SoniK- Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Witam bardzo fajne grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany krystian Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Siema Dobre grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiciA Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi