selfie Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 @ola :> ja też będę i @Konduktor mam nadzieję, że się spotkamy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konduktor Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Oczywiscie przyjade moim super pociagiem i sprwadze kazdemu bilety a kto nie bedzie mial dostanie mandat w wysokosci 102.52 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax_jaworzno Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 no i jak Panie i Panowie jest ten zlocik ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasstero Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Niestety, za mało osób zgłosiło się i zlot odwołany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Ważne!! Dziś po rozmowie z @NWN_LUZ, który stwierdził, że zlot się odbędzie przynajmniej dla ludzi z Krakowa i okolic.. Termin nadal aktualny to 19.08.2018. Potwierdzenie wpisać poniżej. @NWN_LUZ wtedy wam da znać,: jaki będzie termin i miejsce zlotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasstero Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Ja!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator PL|W@ndal Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Donator Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Ale fart - w końcu jakiś zlot a ja z Krakowa mimo żem świeży to oczywiście pisze się (mam nadzieje, że nie pracuje wtedy)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi