Czlowiek kaktusx Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 (edytowane) Twój nick w grze : Czlowiek kaktusx2. Nick gracza/admina na którego składasz skargę : CZOKO MOKO Bodajze 3. Powód skargi : psucie mi kampy.4. Dowód rozpisany ss/demko http://f1.hltv.org.pl/srv45080/HLTV-1806092336-bb_luz.dem.zip Nasz wielmozny admin, zepsul mi kampe, ponieważ, inny gracz poprosil go o pomoc, mowilem mu, że bylem pierwszy, on po prostu mi zepsul wejscie, przez co zombie mogly skrocic. HLTV Pokaże, po mapie, gdy sie skonczy i sie pojawi 5. Czego oczekujesz Ostrzezenia Prosze nie zamykać tematu, gdy wkleje hltv od razu gdy sie pojawi, pozdrawiam. Edytowane 9 Czerwca 2018 przez Czlowiek kaktusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzza Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Ja od zawsze wiedziałem że ten czokomoko to jakiś typ z pod ciemnej gwiazdy ciekawe co ma na swoja obrone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Po pierwsze nie zepsułem ci kampy tylko zamieniłem jeden wiekszy klocek na mniejszy bo blokowal kampe innym graczom. I nie było różnicy między tym wiekszym a mniejszym klockiem ponieważ odgrywały taka samą role. Ale jeżeli jakoś cie tym zraniłem to przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czlowiek kaktusx Opublikowano 9 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 (edytowane) Ogolnie rzecz biorac bylem pierwszy na miejscowce wiec, nie mogles mi zmieniac klockow, mogli wybrac inne miejsce, poza tym Obejrzyj sobie hltv, zabrales dach, a kiedy wstawiles ten 'inny' klocek, mozna bylo skakac przez co zombie mogly wejsc normalnie. Nie chce twoich przeprosin, domagam sie o ostrzezenie nie mam zamiaru tu spamowac jak cos, niech jakis Opiekun po prostu to przejrzy Wstaw inne multimedia Edytowane 9 Czerwca 2018 przez Czlowiek kaktusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzza Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Na mapie bb_luz są za długie klocki i każdy gracz powinien mieć na uwadze innych przy budowanie. Większość osób buduje na tej mapie i blokuje się nawzajem nie zdając sobie z tego sprawy. Twoje tłumaczenie typu że byłeś tam pierwszy niczego nie zmienia a raczej pokazuje jakim jesteś samolubem. Na serwerze nie jesteś sam. Czoko próbował pomoc, nie udało się ? zdarza się każdemu. Żadne ostrzeżenia nie wchodzą w gre każdy popełnia błędy i może się pomylić. Tym bardziej nie było to celowe i czoko przeprosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak ef bek Opublikowano 10 Czerwca 2018 LUZak Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak ef bek Opublikowano 12 Czerwca 2018 LUZak Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi