xxxtentamco Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Yo, mam na imię Emil i pochodzę z woj. łódzkiego. Trafiłem na forum przez serwer multiarena, na którym gram pod nickiem kL!CZk0. Jestem osobą towarzyską, lubiącą żarty i czarny humor. Interesuję się muzyką i sportem, a dokładnie piłką nożną i w mniejszym stopniu koszykówką. To tyle, nie wiem co dalej napisać. Elo benc. N3XuZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta. Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerix Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Siema, wbijaj na JB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanoxin Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Witam Zapraszam serdecznie na 4Funa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3XuZ Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 +za czarny humor ? Siemano! Wbij na jb :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev1ce Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Witaj, @xxxtentamco! Wszyscy mamy nadzieję, że zostaniesz z Nami na dłużej. Życzę Ci miłej gry na Naszych serwerach. A ja zapraszam na serwer 4FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Cześć siemanko Czarny humor to dziwne zainteresowanie Ja wolę Angielski Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasstero Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Siemasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 26 Czerwca 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Hejka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziam Dziam Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Siemanko grono z Łodzi się powiększa ! Zapraszam na 4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiciA Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Witamy na Sieci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany krystian Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Siema, witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OxyMen2 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Hey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi