Mateuszek Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) Witam wszystkich luzaków zapraszam serdecznie do typowania w Ankiecie kto według was jest najlepszym Opiekunem na sieci. Zapraszam chętnych do wypowiedzi pod tym tematem jeżeli ktoś nie wie kto jest Opiekunem może zobaczyć listę pod tym linkiem: Opiekun Serwera Ankieta potrwa do 15 Lipca. Edytowane 3 Lipca 2018 przez Matthy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev1ce Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 @Matthy Aktywny na forum, miły, sympatyczny, zabawny, gra nieźle, odwiedza 4funa Da się z nim popisać Mateuszek, 2 Lipca 2018 Zawsze sie staram :D Mateuszek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 @KiciA oddaje na nią głos mega koleżanka sympatyczna i wgl fajny misiek KiciA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysztalowyy Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Wiadomosaa że @Matthy trzepaak Mateuszek, 2 Lipca 2018 Na krysztale albo w cale mordeczko a jak :d Mateuszek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wid0 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Miałem dylemat pomiędzy @Matthy a @KiciA... Ostatecznie wybrałem Matiego, ponieważ @KiciAjest na tym stanowisku krótko, ale te dwie osoby są naprawdę mega <3 Mateuszek, 2 Lipca 2018 Dawidek zawsze jestem megaa :D Mateuszek i KiciA 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiemonCzolgista Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Miałem dylemat pomiędzy @Matthy a @KiciA... Ostatecznie wybrałem @KiciA KiciA, 3 Lipca 2018 Dzięki KiciA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiciA Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 @Matthy oddałam głos bo chcę aby śpiewał mega osóbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekarz =D Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Mój głos pada na Matiego Chłop aktywny jak mało kto i widać że się stara Mateuszek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwiek Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Oczywiście, że to będzie @KiciA ogarnia posadę bardzo dobrze mimo, że jest krótko :> KiciA, 3 Lipca 2018 Dziękuję KiciA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastx Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) Oczywiście na matiego najlepszego kozaka na sieci Edytowane 2 Lipca 2018 przez Nastx Mateuszek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_~sNtr ;xx_P Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 @My NAME IS 99FPS BEJBE Pomocny Miły My NAME IS 99FPS BEJBE, 2 Lipca 2018 Jedyny który mówi prawdę. A tak to maruda, cham i prostak! My NAME IS 99FPS BEJBE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 2 Lipca 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 @Matthy pomocny, sympatyczny! Mateuszek, 2 Lipca 2018 Dziękuje <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasstero Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 @My NAME IS 99FPS BEJBE łap My NAME IS 99FPS BEJBE, 2 Lipca 2018 Dzięki disco robak My NAME IS 99FPS BEJBE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tubis Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Ja tak jak @D@wid0mam różne zdanie.. @KiciAna tym stanowisku jest bardzo krótko ale jakbym popatrzył w przyszłość to można dojrzeć dobrą i pomocną osobę graczom jb @Matthynatomiast jest na swoim stanowisko bardzo dlugo i tak jak KiciA ma duzo dobrych stron Jednak ja uważam ze to dla @KiciAoddam swój głos KiciA, 2 Lipca 2018 dziękuję <3 KiciA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 yy nie chce nic mówić ale o @sMoke ktoś zapomniał proszę to jakoś uwzględnić w ankiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 24 Lipca 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi