JD my friend LOL Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) Godzina, data zdarzenia:02.07.2018 to była chyba 12-14 Mapa:Tego to nie napisze bo nie pamiętam Admin/Gracz na którego chcesz złożyć skargę:Marzena | CSSetti.pl IP/SID Admina/Gracza na którego chcesz zgłosić skargę:STEAM_1:0:835091968 188.146.226.13 Opis sytuacji:Gracz jest toksyczny zato że byłem afk przez prawie całą runde a gdy sie otcknąłem(zacząłem sie ruszać) to poszedłem za skrzynie by mnie nei zabił i gdy się wychyliłem to go zabiłem i potem mnie zaczął wyzywać. Dowody, świadkowie zdarzenia: [2040 | GOLD NOVA III] Marzena | CSSetti.pl : i co kampisz frajerze [2359 | GOLD NOVA MASTER] JD my friend LOL : afk bylem [2359 | GOLD NOVA MASTER] JD my friend LOL : .... [2040 | GOLD NOVA III] Marzena | CSSetti.pl : kamper jebany 2040 | GOLD NOVA III] Marzena | CSSetti.pl : chwile i kampisz frajerze Edytowane 2 Lipca 2018 przez JD my friend LOL zapomniałem godz napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Skarga zostala rozpatrzona pozytywnie lecz prosilbym nastepnym razem wejsc na SPECT zeby nie utrudniac innym gry bo na serwerze kampienie jest niedozwolone jak i afczenie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi