`Angelka Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Pora się przywitać, a więc witam! Mam na imię Angelika, wolę jak się do mnie zwraca po prostu Angela. Mam za sobą 17 pięknych lat. Uczęszczam do Prywatnej Szkoły Ponadgimnazjalnej, a mianowicie do Technikum Ortopedycznego. Wywodzę się z województwa Dolnośląskiego. Interesuję się fotografią, czytaniem, koszykarstwem. Moją największą pasją zaś jest redaktorstwo. Zaczęłam interesować się pisaniem przeróżnych tekstów, wierszy, itp., od jakiś 3 lat, a zainspirował mnie do tego tumblr. Jestem osobą miłą i spokojną, ale strasznie szczerą i mówię prosto z mostu gdy coś mi nie pasuję. Gdyby ktoś chciał się o mnie dowiedzieć czegoś więcej, to zapraszam na PW. Iwannabepro i D@wid0 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemur. Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Siemanko, witam panią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 3 Lipca 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Witaj u Nas na sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Hejo zapraszamy na ts oraz na nasze serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmi Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 A witam cię Angela na tej wspaniałej Serverowni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Cześć Angelo ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev1ce Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Siemka! Zapraszam Cię na serwer 4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wid0 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 1 godzinę temu, Matthy napisał: Hejo zapraszamy na ts oraz na nasze serwery A ten jak zwykle podrywa... Hejka Angela! Zapraszam na 4fun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany krystian Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Hejo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Cześć siemanko To wiemy do kogo uderzać jak będziemy potrzebować ortopedy Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIETRUCH Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Siemasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysztalowyy Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Siemaa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKaeSx Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasstero Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Angeeeela Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta. Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Hej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirborne Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Hejoooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanoxin Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Cześć! Wpadaj na 4Funa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polsilver Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TADZIQ Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Hello :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi