NATSU Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 DATA:2018-07-05 MAPA:de_eldorado NICK ZGŁOSZONEGO: NATSU IP/SID ZGŁOSZONEGO: Antex33 OPIS SYTUACJI: Zbanowal mnie juz 2 razy w przeciagu 2 dni. 1 raz poniewaz wyzywalem sie z kolega dla jaj i bez zadnego ostrzerzenia zbanowal mnie na 24h a dzis wstaw 5ss poniewaz go zabilem z awp. Gram na serweze okolo rok wiec kazdy wie jak gram on tez wie ale nwm o co chodzi i mnie to juz wkurza prosze o zareagowanie na ten temat!!!! DOWODY/ŚWIADKOWIE: wszyscy na serweze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev1ce Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Wątpię, że wyzywałeś Ucziego "dla beki". Poczuj się jak on. Ktoś Ci pisze, żeby Twoja rodzina umarła oraz publicznie posądza Cię o używanie wspomagaczy. Jak się czujesz? Ja, jako admin, mam prawo zrobić Ci ssy kiedy uważam, że posiadasz cheaty. Miałeś na 4funie kilka podejrzanych akcji, niestety nie mam demek. Dlatego zrobiłem Ci ssy, które okazały się być czyste. Cre[A]tOr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoNsTeR Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Jest juz UB. Zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoNsTeR Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi