Virus [m] ~ 3.O Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Siemka, jestem Marek, przybyłem do was na OnlyDD2 pograć. Wiek nie ważne. Mieszkam pod Krakowem. Interesuje się E-sportem, koszykówką, piłką nożną, oraz grami między innymi (StarCraft 2, Call of Duty - mam większość części, Cs1.6, oraz CS:GO. W CS:GO grałem na inny Steam z 1-1,5 roku, przez ten okres czasu zdobywałem doświadczenie. Skończyło się (VAC-BAN) Na forum jestem jestem nowy. Brat prowadzi własne forum od 8-9 miesięcy pomagałem postawić forum w kwestiach finansowych oraz wgrywać różne rzeczy na serwerze. Co tu dużo mówić? w cs1.6 preferuje broń AWP, nie którzy twierdzą, że "spalony" jestem... po akcjach które robię co nie którym w głowie się nie mieści niczym Scream z CS:GO. Jak już wspomniałem i to chyba na tyle co mógł bym powiedzieć lecę pograć na OnlyDD2 do zobaczenia na serwerze. Foks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemur. Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Siemanko. Oj to czuję, że przy tej awp się nadenerwuje Foks i Virus [m] ~ 3.O 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiciA Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Witamy cię na Sieci Virus [m] ~ 3.O 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foks Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Siemka Widzę że będzie następna konkurencja na onlyDD2 do topki Ale preferuje się na DD2 dobrze kryć ponieważ z daleka mi i Lemurowi banie siadają Lemur. i Virus [m] ~ 3.O 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwiek Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Witamy się na serwerowni! Zapraszamy również na inne serwery może przypadną ci do gustu Z fartem! Virus [m] ~ 3.O 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 5 Lipca 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Witaj! Dobry wybór jeśli chodzi o only dd2, ale zapraszam Cię również na pozostałe serwery Virus [m] ~ 3.O 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany krystian Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzotyczny Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Witam Cię i życzę miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirborne Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Witam i życzę miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev1ce Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Elo Też lubię awkę Dawaj na 4fun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polsilver Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi