BarteGPL Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 NICK ZGŁASZAJĄCEGO: CR!S DATA: 07.07.2018 MAPA: jail_buyukmekan_fix NICK ZGŁOSZONEGO: Alkorok IP/SID ZGŁOSZONEGO: STEAM_0:1:192447605 11 38:24 28 0 OPIS SYTUACJI: Początek rundy, dał nakaz totalngo bezruchu ludzie mu pisali że nie ma totalnego bezruchu, ja też a on zabijał osoby które ruszały kamerą zginęło 6 osób. Później na ostatniej reakcji kazał mi wystąpić na marker i pokazać swój talent, a na pierwszej reakcji zabijał Chciałbym żeby dostał bana na ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiciA Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Skargę Przyjmuję, Mogę go obserwować. Bana na ct dostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiciA Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lil Kube Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi