TTS Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) Cześć. Mam na imię Wiktor. Pochodzę z miasta w słonecznej ( nie dziś -,-) Wielkopolski. Mam 17 lat. Często gram w Cs'a na MULTIARENIE, gram również na serwerkach dd2. Mam również doświadczenie jako UBT. Przychodzę tu z nadzieją, że zagoszczę tu na dłużej. Jestem dość oziębłym ryjkiem, co nie zmienia faktu, że dość dobrze idzie mi komunikacja. Witajcie Luzacy Edytowane 11 Lipca 2018 przez TTS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwiek Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 siema TTS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev1ce Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Witaj na sieci! Zapraszam na serwer 4fun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasstero Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Aż bije od Ciebie tą oziębłością stary Siemka I zapraszam na inne serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiciA Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Witamy na Sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 11 Lipca 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Witaaaj! To widzimy się na only dd2! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Witam widzę masz doświadczenie w UBT , jeżeli tak zawsze można Ciebie sprawdzić czy coś umiesz . Witaj jeszcze raz na sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Heja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany krystian Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekusz Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi