CZOKOMOKO Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Siema @BOY T3AM Lajtowo ^^ menelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PALACE Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 @NajTowY synku spisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOY T3AM Lajtowo ^^ Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 @Zjem cie :D widzimy się za 2 dni Documentary Profile 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Documentary Profile Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 @KiriKiri napisze po mnie, a skąd to wiem? Bo jestem magikiem. W zasadach zabawy nie było nic że nie można nominować siebie czy też napisać odpowiedź pod odpowiedzią więc czekamy na moje PLUSIKI++++++++++++++ heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Documentary Profile Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Skąd wiedziałeś że ja napisze po tobie? 100% legit, sam się zastanawiam jak to zadziałało. Chyba jakaś potężną moc mnie tu przycignęła, więc ja zgaduje że po mnie napisze @Tabuniasty152 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany krystian Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Nie tym razem @KiriKiri ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi