Opiekun Serwera [4FUN] ProToTyp Opublikowano 7 Listopada 2016 Opiekun Serwera [4FUN] Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Witam. Zrobił się szum z nickiem admina "Egzekutor żydo-lewackiej hołoty". Uważam że admin nawet w sayu nie powinien czegoś takiego napisać nie mówiąc o takim niku. Dla tych którzy udają że nie widzą niczego niestosownego wyjaśniam jak ja to widzę: Egzekutor - ktoś kto zabija (fragi) nazywająć je żydo-lewacką hołotą , czyli admin zabijając kogo kolwiek odrazu go obraża. Napiszcie jak wy to widzicie ale ja uważam ze jest to niestosowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plumber [4k]. Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Ja powiem tak .. Nigdy nic złego w tym nicku nie widziałem . To są jak on powiedział jego poglądy polityczne , lecz niestety to cs nie gadka szmatka , tych co zapierdalają nam kasę na każdym kroku (czyt. Złodzieje) . Dopiero ujrzałem coś w tym nicku , kiedy mi o tym powiedziałeś , ale skoro nikt z nas nie mógł zakumać o co kaman , dopuki nie wytłumaczyłeś tego , to myślisz że inny gracz będzie wiedział o co chodzi ? bo ja wątpię. Lecz poczekam na wypowiedź innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUREL ]:-> Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Np. Ja zrobie sobie nick "Jest Gejem" to też będzie obraźliwe dla wszystkich ? Czy dopiero w momencie jak mnie zabijesz :D Jeśli o mnie chodzi nic do nicku nie mam i nie odbieram go w sposób obraźliwy. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NWN_LUZ Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Ja powiem tak to nie nick ktory ma obrazac graczy .Jestem prawi pewien ze to nie ma nic wspolnego z cs jedynie egzekutor moze ale reszta to raczej ideologia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plumber [4k]. Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Sorry że wtrace ponownie ale kurwa luzu takiego mądrego słowa mi brakło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Dla mnie to ty jesteś śmieszny w tym momencie i jedynie smiac mi sie chce z tego ale skoro dajesz to na forum, to nie jest śmieszne a wiec tak: "zrobil sie szum..." kto ten szum zrobił? bo ja nic nie słyszałem oprócz ciebie, wiec to nie szum a jedynie jakiś pomruk. "Egzekutor - ktoś kto zabija..." człowieku, jakbyś nie zauważył o to chodzi w tej grze, żeby zabijać ale jeśli mamy wchodzić w szczegóły, to nie każdy egzekutor jest zabójca (mozna od kogos egzekwować) ogolnie twoje argumenty są tak śmieszne ze az glupio mi sie do nich ustosunkowywać ale skoro zaczales to jezdzmy dalej. A może pomyślałeś, ze ten nick nie dotyczy graczy? a może ja w życiu prywatnym "gonie" zydo-lewacka holote ale mogę się założyć ze najbardziej gryzie cie słowo "zydo", otóż w moim zamyśle nie było obrażać żydów a jedynie syjonistow (taki skrot myslowy), jezeli nie masz na dany temat pojecia, to może lepiej żebyś się nie odzywał. Edytowane 7 Listopada 2016 przez Egzekutor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Tego to się nie spodziewałem. Normalny nick, ja się nie czuje w żaden sposób urażony. Moim zdaniem można zamknąć temat ale to decyzja op+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shved. Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 [COLOR=#ffff00]Żeby zakończyć te rozważania, to admin nie musi zmieniać nicku ponieważ nikt z graczy do tej pory nie zwracał uwagi, nikomu to nie przeszkadzało. Żadnych skarg na owego admina(nick) nie było. Wiem że każdy może się do każdego doczepiać o coś.. ale myślę że to nie ma sensu i dopóki nie ma żadnych skarg nie będziemy tego zmieniać. Wiem że parę osób się ze mną nie zgodzi ale admin i jednocześnie gracz bywał na tym serwerze od początku z tym nickiem i nikt na to nie zwracał uwagi. Jeżeli zaczęłoby to sprawiać kłopot sprawę odnowimy, póki co zamek :)[/COLOR] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi