BrajdaaK Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Wchodzę jak zawsze na forum i chciałem troszkę popisać na Chatbox i ty patrze i go nagle nie wiem co się stało Również to samo ma @IphoneX ,@MaKaBrA Nie mam pojęcia jakiś moderator forum może to naprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IphoneX Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 (edytowane) Bez kitu Edytowane 27 Lipca 2018 przez IphoneX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wid0 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 (edytowane) Też tak czasami mam, albo że wywala mnie z forum... Edytowane 27 Lipca 2018 przez D@wid0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whintez Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Dokładnie mam ten sam problem KiciA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Na pewno coś administracja poprawia sprawdzcie teraz czy możecie pisać na chatboxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrajdaaK Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Matthy nie to ze nie możemy pisać tylko ze go wogule nie widać w tym problem Zuzza, 27 Lipca 2018 Ale że wogule, wogule ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 A sprawdźcie proszę w tym momencie (oczywiście po odświeżeniu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi