HitManek.! Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Hej, siemanko. Mam na imię Adrian, mam 16 lat. Pochodzę z Piotrkowa Trybunalskiego, które znajduje się w województwie Łódzkim. Interesuje się głównie boksem, na który chodzę już 3 lata, oraz grami komputerowymi, a mianowicie Counter-Strike 1.6, CS:GO, Left 4 Dead 2, GTA 5 i różne części Gothica. Będę gościł na Waszym wspaniałym serwerze JailBreak. To tyle ode mnie, mam nadzieję, że mnie polubicie, a ja Was. Pozdrowienia dla wszystkich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 30 Lipca 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Witamy na sieci! Ja Cię zapraszam dodatkowo na only dd2 i pozostałe serwery HitManek.! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I Beat Kappa. Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Witamy w sieci! =). Plusik za boks. Dodatkowo zapraszamy na Base Builder :') HitManek.! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WG l Packa FAjek i Tuba Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Witam HitManek.! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasstero Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Siemka HitManek.! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Witaj na sieci HitManek.! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzotyczny Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Witaj życzę Miłej gry HitManek.! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina. Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Hejka Też gram w gta Wbij kiedyś na serwer 4fun HitManek.! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IphoneX Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Siema HitManek.! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas esperal Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 witaj graczu, zapraszam na 4fun HitManek.! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany krystian Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Cześć można kiedyś zagrać w l4d2 HitManek.! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odpalony hyba Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 czesc moj kumplu z jb HitManek.! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OxyMen2 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Hey HitManek.! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi