Masters|HitmAN47 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Chciałbym zgłosić admina TmK na serwerze go mod ponieważ powinien dawać bany albo chociaż kicki za przekleństwa , a na serwerze kazdy przeklina i on nic nie robi . Co jedynie mutuje za mikro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Mutowanie to też jest forma robienia porządku na serwerze, jak po prostu przeklinali to pół biedy, gorzej jakby się wyzywali i sobie przeniose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masters|HitmAN47 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Ok.No ale on mi za przeklinanie kicka da dał a innym nie to jakaś sprawiedliwość powinna byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NWN_LUZ Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 a od kiedu na serwerach nie mozna przeklinac ?Nie mizna obrazac sle o przeklinaniu to ja nic nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masters|HitmAN47 Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Zresztą ok . Ale tam na tym serwie i tak jest obrazanie i reszta innych rzeczy np takich ze gra ktos ak albo m4 na css_byacastor i nie ma banow za to a powinny byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R a f i K :3 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 brak zainteresowania. Wyjasnione. Zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi