Krysia Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 1. Twój nick w grze: Krysia2. Nick gracza/admina na którego składasz skargę : Administrator Limonekxpompa3. Powód skargi: Admin Limonekxpompa nie słusznie zabrał mi przywileje z powodem "skróciłeś" lecz akurat to był jego klocek, wiec po prostu wbiłem na jego kampe. Gdy chciałem dowodu, żeby pokazał mi demko, po prostu mnie zmutował bo tak najwygodniej . Był zawieszony jako administrator i taki zostać powinien. 4. Dowód rozpisany ss/demko: Demko nie rozpisuje bo sam początek ostatniej rundki, wylatuje i wbijam do Lemonka. Demka nie rozpisze iż po prostu słabo to ogarniam po długiej przerwie w "adminowaniu" http://f1.hltv.org.pl/srv45080/HLTV-1808031512-bb_big_aztec2016.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Szuminski Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Moim zdaniem Gracz Krysia został oskarżony nie podstawnie i nawet gdy zaproponował adminowi Limonekxpompa o sprawdzenie demko on po prostu go wyśmiał czego wydaje mi się Admin nie powinien robić. Krysia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limonekxpompa Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Obejrzałem demko I masz racje 1.ja sądziłem że przeskoczyłeś z klocka gracza deszcz na betonie bo innego wejscia nie było lecz się okazało że zrobiłeś strefę 2.Chciałby cię przeprosić 3. Wiem jakie będą konsekwencje lecz kare zostawię albertowi/kornikowi :[ Kamilos , JakJaToTy , Krysia i 1 inny 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzza Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Krysia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak ef bek Opublikowano 23 Sierpnia 2018 LUZak Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi