zgonek212 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) Pozdro znow ja Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez zgonek212 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Musisz poczekać na demo od @Xanoxin, czas do 48h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_A_R_I_O Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 kolego jesteś spalony, widziałem akcje razem z xanem jedziesz po modelach równo!!! chyba że masz słuchawki które Ci podpowiadają albo jesteś ninją :D przed wczoraj to samo!!! wejdź na steam to pogramy a nie on/off masz na wh misiu :* JESTEM NA NIE!! BAN PODTRZYMANY :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanoxin Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 nie wierze po prostu... 1 rudna rozgrzewkowa już daje do myślenia a co dopiero ostatnia runda z 3 czy 4, nie ma co rozpisywać bo jest krótkie v1t3 to 3 rundowe demko z dzisiaj, na którym posiadasz info od Bo... nie tylko ja je widziałem, także inny admin to widział, jeżeli te demko nie wystarczy to rozpisze Wam drugie z całej mapy na którym co chwile skanujesz mape i wiesz skąd wychodzą przeciwnicy, drugie demko to z przedwczoraj bodajże, także widział Twoje akcje ale ulotniłeś się a wyżsi nie chcieli mi udostępnić Twojego ip v1t.dem v1t3.dem M_A_R_I_O 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanoxin Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 31 minut temu, zgonek212 napisał: NICK: V_1 [t] MAPA: Inferno DATA: 30.08.2018 POWÓD: Czitowanie SCREENY: nie ma LINK DO BANA: http://csluzowniapl.e-kei.pl/bans/ban_list.php?bid=1361 WYCINEK: NICK: V_1 [T] MAPA: De_dust jakis DATA: 27.08.2018 POWÓD: Czitowanie KOMENTARZ: Smiechu warte LINK DO BANA:http://csluzowniapl.e-kei.pl/bans/ban_list.php?bid=1167 WYCINEK Z KONSOLI: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Xanoxin | Mademoiselle <3 [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-LUZOWnia.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] ======================================= Pozdro znow ja wycinek się nie zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 @Adas esperal proszę Luknij to coś dla Ciebie co misie lubią najbardziej WH na klawisz, nie mam czasu bo i ja bym to rozpisał @Matthy. albo Ciebie zapraszam 12.01 przez 2 smoki Bania perfekt proszę zobaczyć jak dla mnie zatrzymuje sie klika klawisz "wh" widzi gdzie kto jest i biegnie albo kampi ale ja nie Black-list M_A_R_I_O 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgonek212 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 @Xanoxin Juz poprawiam :d@Karol xD Czysty fart jak chcesz to moge wbic na steam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 A co to za ustawki? 1. Demko rozpisuje admin banujący lub jego OP jak sam tego nie potrafi. 2. @M_A_R_I_O co znaczy ban podtrzymany? Jesteś osoba odpowiednia do podjęcia werdyktu? 3. @zgonek212 upomnienie pisemne- spam. Wypowiadaj się na temat lub wcale. Następny będzie warn z pkt karnymi. 4. Jeśli ma ten temat rozpatrywać ktoś z BL’a niech ten temat trafi w odpowiedni kącik. Mateuszek, 31 Sierpnia 2018 Aniu zasiadam do demka :) M_A_R_I_O 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkOlIm Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Kumpel grał i widział całą akcje ja na waszym miejscu nie dawał UB. Mateuszek, 31 Sierpnia 2018 Twój post nic nie wnosi do odwołania. M_A_R_I_O 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgonek212 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Czekam na jakies sensowne rozpisane.@SkOlIm Tez mam kolege który ma kolege który widział jak ty grasz na czitach xddd @Tajemnicaa Troche to śmieszne ze zwykły Uzytkownik moze sie wypowiadac w temacie ktory nie nalezy do niego jeszcze rozumiem jakby miał jakies sensowne dowody ale Kolegów to ma kazdy ;dd takze pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanoxin Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 14 minut temu, zgonek212 napisał: Czekam na jakies sensowne rozpisane.@SkOlIm Tez mam kolege który ma kolege który widział jak ty grasz na czitach xddd @Tajemnicaa Troche to śmieszne ze zwykły Uzytkownik moze sie wypowiadac w temacie ktory nie nalezy do niego jeszcze rozumiem jakby miał jakies sensowne dowody ale Kolegów to ma kazdy ;dd takze pozdro wez się ogarnij w końcu, jak komuś nie starczy inferno to rozpisze drugie demko, ale narazie nie ma takiej potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgonek212 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Wciąż czekam na jakiś sensowe rozpisane oraz demko ? Mateuszek, 31 Sierpnia 2018 Dobra kończymy tą książke temat ląduje w kącik Blacklisted i kiedy rozpiszemy demko ukaże się werdykt, bo to się śmieszne staje takie pisanie o szopenie i organach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanoxin Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 3 minuty temu, zgonek212 napisał: Wciąż czekam na jakiś sensowe rozpisane oraz demko ? ja także czekam, czy rozpisywać westwooda czy wystarczająco dużo widać na inferno Mateuszek, 31 Sierpnia 2018 Dobra kończymy tą książke temat ląduje w kącik Blacklisted i kiedy rozpiszemy demko ukaże się werdykt, bo to się śmieszne staje takie pisanie o szopenie i organach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Chciałeś rozpiski demka to proszę bardzo Demo z De_Inferno 1:13- Fajne skoki jak na AutoABH. 1:28 -Celownik idzie po modelu przed wychyleniem modelu TT 5:20- AutoBH , idealnie skaczesz 5:35- Idealnie po modelu ,nie slyszy TT a zaczyna skanować skrzynke przed wychylweniem gracza Tero. 5:40 - Odpalnie przyciku na Wh znowu akcja jedzie po modelu 5:50 - Idelanie wcelowany w gracza znowu przycik Boga odpalony Kolega ma Instyk Boga ale niestety to tylko przycik który mu odpala WH Temu Panu już podziekujemy Ban Zostaje. Bezlitosny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi