Gość Plumber [4k]. Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Witam . co byście powiedzieli na pomysł wprowadzenia mixów u nas na serwerowni :) ? . Przykład : Zbieramy 10 typa na tsa same steam , wybieramy składy po 5 i gramy sobie takiego meczyka , bez zadnych vipow bez niczego same mapy esl :) ? . Luzu otwarty na propozycję , może serwa postawić , tylko muszą być chętni na pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSzymek Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Jak najbardziej jestem za:) Oczywiście żeby tylko byli ogarnięci ludzie i steam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
louu Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Jak jestem ze Shvedem to gram Dobry pomysł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-->K3nNyZ3Z<-- Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Byłbym chętny tylko czy trzeba koniecznie steam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plumber [4k]. Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 tak aby grać na takim serwerze trzeba steam . Ale zawsze można pomyśleć co i jak :) . Mieszaniec dla relaksu 5vs5 . Grałem na jednej serwerowni tak . Było to bardzo popularne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUREL ]:-> Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Pewnie że dobry pomysł, ja szczerze mało mix`ów grałem ale jestem jak najbardziej Za :) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shved. Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 oo widze ze ktos jest chętny ze mna razem przyjąć wpierdy od przeciwników :D ja jezem jak najbardziej ZA ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Zawsze można spróbować :D Pomysł dobry i można spróbować, może wypali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Siemaneczko ;) Jeżeli chodzi o mixy to chętnie ;) Mogę grać przeciwko Shvedowi i louu... zawsze to 2 fragi na rundę ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smile :) Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Ja tez jestem za, mozna sobie poprzypominac stare dobre czasy, jak kiedys sie gralo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax_jaworzno Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 jak najbardziej za . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIL33R[t]MACHIN3 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Popykał bym ale Steam :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=Gucio= Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 jestem za, mixy sa najlepsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezimienny Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 jestem za ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shved. Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Plumber musimy cos zadecydowac i zbierac ludzi zeby to wypalilo ! bo mozemy tak zbierac w nieskączonośc, trzeba binda zrobić i zachecac graczy by wchodzili na forum zapisywać sie na mixy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plumber [4k]. Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 spokojnie , daj najpierw ogarnąć wszystko , zrobimy dział na forum do zapisywania się czy coś takiego , ewentualnie pozbieramy ludzi z serwerów jak będziemy chcieli grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shved. Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 ale w taki spoosb "spokojnie" wyjdzie jak kiedys :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plumber [4k]. Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 nie wyjdzie , bo to mój pomysł , trzeba po prostu się wstrzymać trochę i pomyśleć dokładnie jak to będzie działać :) . Wszystko w swoim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProrokP56 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 jestem za chętnie pogram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniu Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Jedziemy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plumber [4k]. Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Omówimy wszystko w niedzielę na zebraniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzezik Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Biorę udział! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RETRO Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 To kiedy rozpoczynamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plumber [4k]. Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Napisałem omówimy wszystko na zebraniu w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
defender.) Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Grałem już kiedyś taki turniej, było bardzo fajnie, wszystko na lajcie, nikt się nie obrażał, wszystko szło jak po maśle. Może ns'y też będą miały możliwość wzięcia udziału w tym turnieju? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi