Dziam Dziam Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Witam zauważyłem ostatnio podczas leczenia pacjenta w rogu było widać ile ma hp oraz ile zostało jeszcze do max podleczenia, teraz tego nie ma, można to przywrócić ? moim zdaniem przydatne ponieważ widać ile mu jeszcze zostało do załadowania i kiedy przestać leczyć, wiem ze widać czerwony pasek ale szczerze mówiąc on jest do kitu bo jak ja skończę leczyć a typek mnie jeszcze nie to i tak go widać Druga sprawa co z tym info po śmierci ? z pisaniem jest lipa bo mało kto to widzi oraz nie którzy zanim napiszą to gościu będzie juz po drugiej str mapy moim zdaniem lepiej przywrócić w końcu to 4fun Aluś , D@wid0 i Cre[A]tOr 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 24 Września 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 ale info dziala caly czas pisane i mowione pisane 5s mowione 3s D@wid0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziam Dziam Opublikowano 24 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Teraz wlasnie z MARIO sprawdziliśmy na serwie te info i dupa odrazu padłem mówiłem info i nic nie było słychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wid0 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Co do leczenia to byście mogli przywrócić to, ile zostało Ułatwia to trochę A co do info... mi tam bez różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 @Cre[A]tOr jak i wszyscy inni maja racje ze mówione info nie działa sam potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Info nie działa na 4 funie też grając nie słyszałem infa D@wid0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_A_R_I_O Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 True nie działa info tak jaki Dzaim wyżej napisał a szkoda :( i te leczenie też można poprawić bo ułatwiało to bardziej i było widoczne :) pozdro M_A_R_I_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi