ProblemiKK#1 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 PODEJRZANY: Franczesko DATA: 05.10.2018 MAPA: de_russka IP/SID: 88.199.168.18:27005 DOWODY: https://www108.zippyshare.com/v/JjCDf6RR/file.html ROZPISKA: 1:30- Biegnie i wcelowuje się przez skrzynkę tam gdzie się znajduje CT. 2:30- Podobna sytuacja tylko teraz strzela przez ścianę tam gdzie był CT. 5:30- Gdy CT wybiegał ten celownikiem leciał po jego głowie przez ścianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franczesko Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 1akcja, słyszałem ze się strzelali zacząłem skanowac ściany, a ze akurat tam był to fart. 2akcja mój kolezka z drużyny szedł po mojej lewej wiec się wychylilem powoli no i ct wyskoczył 3akcja gdzie mój celownik latał leciał po jego głowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas esperal Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl JOKER XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi