d0ctor Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Chciałbym zostać odbanowany ponieważ ja z kolegami grałem 2 którzy zaprosili mnie na cs'a specjalnie kupiłem by z nimi zagrać a nie chce mi się grać nigdzie prócz bunnyhop awp noscope a dostałem bana za to że coś powiedziałem ale nawet mi zdania nie dali powiedzieć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aluś Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 @`smile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0ctor Opublikowano 20 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 https://sb.dservers.ovh/index.php?p=banlist&searchText=d0ctor&Submit=Szukaj tutaj jest napisane mam permamentnego bana i nie mogę zagrac bo wywala mnie z csa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Halo ? Ktoś coś z tym zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Jak dla mnie co do tego bana powinno być tak, po 1 Admin banujący powinnien się wypowiedzieć w tej sprawie i pokazać dowody za co został nadany ban perm , po 2 czas bana już minął wieć powinien gracz dostać UB, ponieważ nie ma dowodów za co ma bana. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`smile. Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Cre[A]tOr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi