KAPITAN SOWA Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Witam was, nie którzy mnie kojarzą (np ze starej kontrowersyjnej sieci xsteam jako wlaściciela) lub z innych sieci ;) Witam się z wami jako gracz weteran (gram w ten kał od 1999r), odwiedzam was z czystej ciekawości poprzez kilku znajomych którzy mnie tu zaciągnęli. Przepraszam odgórnie za sprzeczkę słowną z jednym z h@ , która zaszła między nami gdy chciałem odkupić wasz serwer 4FUN jakiś czas temu, ale będę grał na tym serwerze jako stały gracz ;) Z wykształcenia jestem Hu..a wartym programistą (sterowanie maszynami , układy hierarchiczne ruchu) z miłości uprawiam kulturystykę. Odpłatnie rozpisuję diety, suplementację, plany treningowe dla kulturystów, fitness lub zawodników trójboju siłowego. Od nowego roku będę prowadził w Poznaniu nowy obiekt (siłownie sportową AWF) gdzie po otwarciu chętnych pozapraszam ;) Na waszą sieć ściąga mnie czysta ciekawość i co za tym idzie z pewnością znajdę jakieś ciekawe, warte zainteresowania osoby ;) KAPITAN SOWA, pozdrawiam ;) duckduck , SNICKERS i D@wid0 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Witam Cie na sieci niestety Cię nie kojarzę także ten witaj jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terorrysta ;) Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekusz Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wid0 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 no witaj witaj! Ja też z 4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAdPOOL Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Ale byk, siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duckduck Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Sowuś ! Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czlowiek duch Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Siema mały kurwiu XD KAPITAN SOWA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToX Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luczyn Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Eloszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odpalony hyba Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 kojarzę witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uczi Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Ehh tam gdzie ja to ten ptaszek;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev1ce Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Siema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi