Terorrysta ;) Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Czy da sie cos z tym zrobić chodzi mi o to, że Gdy zostałeś juz sam i masz życzenie i CT zaczeło cie bić i zostało ci 20 hp i wybierasz pojedynek i w pojedynku masz 20 i jesteś na szczała, ponieważ Ja mam 20 hp a CT 100. Dziekuje i Piona :))) Marshmello * i KiciA 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiciA Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Dobry pomysł można tak zrobić a @Lil Kube co ty na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lil Kube Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 hmm ale jezeli tt wybiera zyczenie "pojedynek" to automatycznie daje 100 hp kazdemu, a co do pojedynku na strazała to juz jest "jedno trafienie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terorrysta ;) Opublikowano 28 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) 10 godzin temu, Lil Kube napisał: hmm ale jezeli tt wybiera zyczenie "pojedynek" to automatycznie daje 100 hp kazdemu, a co do pojedynku na strazała to juz jest "jedno trafienie" Chodzi mi o to, że jak walczysz z 1 ct i on cie obił i wybrałeś pojedynek to nie dostajesz 100 hp jak walczysz z drugi to dostajesz o to chodzi ;))) Edytowane 28 Października 2018 przez Terorrysta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lil Kube Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 co pojedynek sie resetuje hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanMisiu Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 20 minut temu, Lil Kube napisał: co pojedynek sie resetuje hp właśnie nie zawsze, jeżeli przed pojedynkiem masz np. 60hp to tak ci zostaje, dopiero na drugim (gdy jest 2 strażników) odnawia ci hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lil Kube Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 do poprawki w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lil Kube Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi