icykdwujeczka Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Siemanko, Witam was wszystkich bardzo serdecznie. W wolnym czasie pogrywam na arenie 1v1 postanowiłem się również zapoznać z forum. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, nie spodziewałem się że jest to tak profesjonalnie skonstruowana i rozrośnięta serwerownia. Pozdrawiam i dorzucam suchara. Jak nazywa się facet który mierzy łódź od środka? . . . . . . . . Włodzimierz D@wid0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meffjuu Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Witam Zapraszam na jackpot również icykdwujeczka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4PP4 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Siemka Zapraszam również na pozostałe serwery icykdwujeczka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wid0 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 (edytowane) No siemka! No a co Ty myślałeś!? Jak my profesjonalni! XD A mnie coś na wygłupy wzięło... XD Tak na serio to możesz też na 4fun wbić A suchara znam, ale jak go przeczytałem to mnie roześmiał, więc w sumie jest ok. Edytowane 27 Października 2018 przez D@wid0 icykdwujeczka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icykdwujeczka Opublikowano 27 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 57 minut temu, D@wid0 napisał: No siemka! No a co Ty myślałeś!? Jak my profesjonalni! XD A mnie coś na wygłupy wzięło... XD Tak na serio to możesz też na 4fun wbić A suchara znam, ale jak go przeczytałem to mnie roześmiał, więc w sumie jest ok. Właśnie będę rozpoczynał wyprawe po reszcie serwerów suchar jak to suchar. Rozumiem że przeszedłem fazę próbną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terorrysta ;) Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Siema icykdwujeczka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marshmello * Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Siemano Brajanek xDD icykdwujeczka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAdPOOL Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Siemanko! icykdwujeczka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekusz Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Cześć, siemanko Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev1ce Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Siema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi