Wafelek :D Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Heejka mam kilka propozycji zmian odnośnie serwera :3. 1. Zmiana spam bota (na czacie) z Właściciel NWM_LUZ i opiekun Sprinter na Właściciel NWM_LUZ i Opiekun K4PP4. ====================================== 2. Jak wylosujemy kose to na czacie pokazuje inny skin niż dostajemy. ====================================== 3.Na rynku gdy wystawiamy kose to również pokazuje inną kose niż dostajemy. ====================================== 4. Przeglądanie kosy "flip" nie działa ale wsumie to nwm bo ja mam kose huntsman niebieski (lub jakiś inny nie pamiętam dokładnej nazwy) to pokazuje mi otóż flipa ====================================== 5. Naprawienie regulaminu na serwie ponieważ wyskakuje jakiś error. To tyle, aczkolwiek jak macie jakieś propozycje to piszcie :3. Pozdrawiam Wafelek DamiaNB i CZOKOMOKO 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Można do tego ogólnie naprawić buga z animacja pod "F" i zablokować kupowanie bo można mieć dwie bronie na arenie blUe., 20 Listopada 2018 Animacja pod F jest wpisana w model. Trzeba przerobić kod źródłowy. O które skiny konkretnie chodzi? DamiaNB i Wafelek :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilloS Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Poprawić : Na rynku są inne nazwy skinów jakie wystawiamy a jakie mamy do wystawienia Nie wiem czy tylko mi ale proces wymiany wyglądał tak ze mogłem tylko wybrać przedmiot a nie gracza .... Nwm jak u was ale amx_ip powinna byc zablokowana Dodać kamizelke Dodać rózne tryby rozgrywki np Only awp , dealge albo nawet only pistol / snajperki / inne kategorie Dodać tryby rozgrywki wybierane na poczatku mapy Hs / Całe ciało Poprawić nazwy dropionych skinów Dropie Flipa dostaje Guta Zrobić przegląd map To chyba tyle Z chęcią pomógłbym rozwijać i naprawiać Jednakże moje doświadczenie jest marne w pisaniu pluginów wiec moge w innych rzeczach pomóc Pozdrawiam KamilloS Wafelek :D i CZOKOMOKO 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 @blUe.nie sprawdzałem dokładnie ale w większości tak jest a w niektórych nie ma. Wafelek :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilloS Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Kolejne poprawki Zmienić długość oczekiwania po którym można wpisać RTV ponieważ trwa to 600 sekund a mapa jak dobrze pamietam ma cos kolo 13-15 min ... Najlepiej to zmienić na jakieś 5 min a mapę dać na 15 Wafelek :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4PP4 Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Połowa rzeczy poprawiona, reszta dalej w trakcie. Co do twojej propozycji @KamilloS odnośnie only pistolet/awp/kosy będzie to wgrane wraz z starym systemem dropienia skinów, a dokładniej skrzynki+klucze. Będzie to pod /arena CZOKOMOKO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4PP4 Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi