ola :> Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Pytanie Tygodnia #26 Czego nigdy nie potrafił(a)byś wybaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekusz Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Nie wiem, może jestem staroświecki, może takie wartości były pielęgnowane w moim domu, ale nigdy nie wybaczam osobom, które nie szanują kobiet i nie ważne czy jest Ona kobietą lekkich obyczajów, czy przedstawicielem firmy. ola :> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasstero Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Może nie tyle co nie wybaczyć, ale nienawidzę kłamstwa w żywe oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Wybaczyłbym ale nie tej osobie co zdradza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Average.` Opublikowano 11 Grudnia 2018 Donator Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Jestem wstanie wybaczyć wszystko, po szczerej rozmowie i z okazaniem skruchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 12 Grudnia 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Nie byłabym w stanie wybaczyć na pewno zabójstwa bliskiej mi osoby, jakiegoś kłamstwa, które miałoby wpływ na resztę mojego życia i zdrady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Nigdy bym nie wybaczył zdrady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola :> Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Piotrek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi