masa Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Witam serdecznie :3 To może i ja się w końcu oficjalnie przywitam Mam na imię Michał, ale wszyscy mówią mi Misiek ps. MASA liczę sobie 22 wiosny, na co dzień pracuję jako lakiernik samochodowy/meblowy itd itp oraz jestem studentem Informatyki ( parę miesięcy i będzie inż. ). Interesuję się motoryzacją ( głównie zabytkową - w posiadaniu kilka klasyków), kobietami , muzyką (najbardziej lata 70,80 - czasem nielicznie współczesne hiciory) . W wolnych chwilach kiedy nie poniesie mnie melanż lubię sobie postrzelać, przeważnie gram w CS:GO, ale jakoś tak mnie naszło żeby wrócić do klasyki, od której się zaczęło tak na prawdę to wszystko Pozdrawiam i do pofragowania Sekusz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekusz Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Siemasz i widzimy się na dd2 masa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`иємσg2α. Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 siemka masa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 26 Grudnia 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 No to teraz oficjalnie.. Witamy na sieci i widzimy się na dd2! masa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola :> Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Siemka widzimy się na Dd2 masa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JurandZeSpychowa Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Siemano, wbijaj na 4fun ! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duckduck Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIETRUCH Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EeD Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Powitać chopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Hi Michaś fajnie, ze jesteś! Zachęcam do złożenia podania na adma :p i udziału w loterii świątecznej. Do zobaczenia na dd2! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luczyn Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Siemanko Ja mam na imię Patryk Zapraszamy Na DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penqu Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Cześć czołem! Życzę owocnych fragów na 4fun. Jaka ranga w csgo? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wid0 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azaazelek Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Siemaneczko, Hubert miło mi Widzimy się na DD/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maszynika Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`PaTRyK. Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iKuene v2 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Siemanoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi