Son Goku Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Włączam gra, rozdzielczość mam na 1920/1080 Po zminimalizowaniu gry rozdzielczość się zmienia, Muszę wchodzić w ustawienia karty i zmieniać na 1920/1080. Ktoś z Was może wie jak to zrobić, aby rozdzielczość się nie zmieniała ? Edytowane 21 Stycznia 2019 przez Son Goku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JurandZeSpychowa Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Masz ustawioną rozdzielczość 1920x1080 ekranu na kompie i tak samo w cs'ie tak ? W cs'ie: Display mode : widescreen ? Renderowanie: OpenGL ? (ja mam takie ustawienia śmiga wszystko) Jeśli na kompie masz inna rozdzielczosc ustawioną niz w cs'ie to bedzie sie zmieniać ( jeśli o tym nie wiedziałeś to tylko informuje nie pouczam) Edytowane 21 Stycznia 2019 przez JurandZeSpychowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son Goku Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 odświeżam, może ktoś ma pomysł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Shadow Opublikowano 25 Stycznia 2019 Sponsor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) @Son Goku musisz w ustawieniach grafiki w panelu serowania poustawiać bo ja miałem taki problem to sie okazało że mam stare sterowniki i szalały mi.. a masz opcje automatyczne i ręczne ustawienia weś na reczne i zzpisz zmoiany Edytowane 25 Stycznia 2019 przez Shadow Son Goku, 25 Stycznia 2019 sterowniki dawno pobrane do nvidia i intel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas esperal Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) masz CFG tylko do odczytu, tk gdzieś wyczytałem xd @@ edit a tak serio to wejdz w menager urzadzen i aktualizuj sterownik przykladowy ss z neta. Edytowane 25 Stycznia 2019 przez Adas esperal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 A sprawdzałeś w ustawieniach grafiki czy nie ma czasem jakieś opcji zapamiętaj, zastosuj lub coś co by pamiętało rozdzielczość? Masz opcje "Zachowaj skalowanie wyświetlacza" może jak to włączysz to będzie ok ? Jaki masz system? Może sterownik nie jest kompatybilny z wersją systemu, może stary DirectX? Masz problem ale nie wiemy z czym walczyć, jaka karta, czy to komp czy lap? Jaki system? Nie czytamy w myślach Adas esperal, 25 Stycznia 2019 najlepiej jak by włożył do ryżu :p Son Goku, 25 Stycznia 2019 wszystko robiłem to co napisałeś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JurandZeSpychowa Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Kminiliśmy właśnie nad chyba wszystkimi opcjami razem z tym co @SNICKERS napisałeś. Zaaktualizował wszystkie stery, nawet wyłączaliśmy w menadżerze urządzeń karte intela ktora mogła robić zamieszanie bo w tym typie lapka (albo na wszystkich już nie pamiętam) standardowo działa na intel hd a przełącza się na nvidie dopiero jak potrzebuje wiecej mocy obliczeniowej. Edytowane 25 Stycznia 2019 przez JurandZeSpychowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son Goku Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Oba układy graficzne masz ustawione na rozdzielczości natywnej ? Może masz GF na 1920x1080 ustawioną która włącza się pod obciążeniem, a intela masz na mniejszej która działa bez obciążenia, albo na odwrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi