HTH-PIGULA Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Witam wszystkich . Chcialbym oglosic ze trwa konkurs od 1 marca . A,gra,jest prosta ; :))kto bedzie do konca nowego miesiaca top1 w TOP15- wygrywa PSC za 50zl . Takze 2 I 3 miejsce mile widziae zaopatrzeni zostana w,nagrody . Zapraszam I Dziekuje . Son Goku, 25 Lutego 2019 Proponowałbym dać jakiś bind do konkursu, krótki i zwięzły. Nie taki co w święta był, na cały ekran xd INM , Shadow , Klaun Szyderca i 3 innych 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas esperal Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Kto jest organizatorem konkursu? Kto sponsoruje nagrody? Czy zostało to ustalone z opiekunami i właścicielem sieci? Inicjatywa fajna ale warto było to poruszyć w kąciku chyba ze ja o czymś nie wiem :D Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HTH-PIGULA Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Organizatorem poprosilem D@awid0 o pomoc jest za . Oczywiscie sponsoruje ja nagrody . A juz bylo rozmawiane H@ . Dawido w tobie wiara ; ) . 4dni pozostaly .. Adas esperal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaXi KiNg Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 A to na wszystkich serwerach czy tylko na 4FUN bo jak na wszystkich to biorę udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smile :) Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 6 minut temu, MaXi KiNg napisał: A to na wszystkich serwerach czy tylko na 4FUN bo jak na wszystkich to biorę udział tylko na 4fun MaXi KiNg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubiy <3 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 @HTH-PIGULA A OnlyDD2 4fun też sie zalicza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodyAlien Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 @dubiy <3 to jest tylko na serwerze 4fun , nie dd2 4fun dubiy <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HTH-PIGULA Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Panowie Tylko na 4Fun ; ) bo na nim gram tylko i wylacznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Am3ba To Ja Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Głupota takie konkursy bo tak naprawdę stale te same osoby są w top 15 nie mówiąc już tu o top 3. Bo to że się dużo gra to wcale nie daje możliwości wyjścia do czołówki ja sam grając parę miesięcy temu na średnim poziomie tj. top 5 mapy; najwyższy ranking jaki osiągnąłem to 45. Może zaproponuj konkurs kto przegra przez dany miesiąc największą ilość godzin(byle by sprawdzić po gt czy czas nie był spędzony na spec porównać to do ilości fragów mniej więcej ) lub fragów. Edytowane 27 Lutego 2019 przez patryk15031 dubiy <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HTH-PIGULA Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 dobra tak czy siak na ten miesiac i tak nie wypali , bo trzeba to ladnie wszystko przygotowac z D@wid0 w next miesiacu pomyslimy cos , ale napewno wypali ;)) . I tak jak mowisz patryk jakos zmienimy to ale nic sie nie zmienia ja inwestuje ; p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtazy | Adrenaline Rush. Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 taki konkurs sie orgaznizuje przed resetem top15, zeby od 1 nowego miesiaca ruszyl razem z resetem, jak dla mnie robic konkurs 22 lutego to Non-sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NesTo a.k.a Nike Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 @Xtazy | Adrenaline Rush. Cytat Chcialbym oglosic ze trwa konkurs od 1 marca . albo ja jestem debil albo nie umiesz czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi