Ember Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixolh Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Bez UB... Demko Leci w Ruch... Kazda sytuacja Flash celuje i idzie jakby nie bylo mleka... Przewiduje kazdego gracza o wiele wczesniej... wiec PAPA Link do Demka: Nagrane 3 rundyDemko Ember Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ember Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 (edytowane) Przecież jest system anty flesz że od sojuszników nie ma się flesza. na spect pokazuje się każdy flesz Rozpisz to mixolh a nie ogólniki same. Przewiduję graczy bo gram w tą grę nie od dzisiaj Edytowane 22 Marca 2019 przez Ember Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Z urządzenia z którego aktualnie korzystasz, logował się także ten Pan: Który ma bana za czity, a także ten : który również ma bana za czity. Przed zmianą IP zalogowałeś się przypadkiem za pomocą IP z którego korzystał ten Pan: To jest jeszcze do wytłumaczenia zmiennym IP, ale to wyżej już nie Od sojuszników, ale nie od siebie Myślę że więcej wyjaśniać nie muszę Przyznałeś że sam korzystasz z komputera, więc Panowie wyżej przedstawieni to Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ember Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 (edytowane) Pokazujesz mi obrazki jakichś gości a nie dowód. tylko ja jestem uprawniony do korzystania z internetu orange? Ta akcja w drugiej rundzie minuta 5:19 widać ewidentnie że flesz leci od sojusznika. Reszta akcji to zwykły game sense i wyczekiwanie przeciwnika. Jestem sam na 4 bronię wejścia na bombsite którego mogę i czekam na słuch . Edytowane 22 Marca 2019 przez Ember Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Ty udajesz głupiego czy jesteś tak głupi, chodzi o urządzenie czyli komputer ! Nie grasz przecież z routera Jak ja uwielbiam takie kwiatki P.S. to nie s ą obrazki to są dowody pokazujące że nie tylko Ty korzystasz z tego komputera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi