Aleks Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 ... Son Goku, 26 Marca 2019 W bansie nie ma bana powiązanego z Twoim nickiem i ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boziak. Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Samo wpisanie rcon_password nie wysyła żadnych danych do serwera. Musiałeś wysyłać jakieś polecenia do serwera zaczynając od rcon. Serwer banuje po 3 takich błędnych próbach, aż trzy razy się pomyliłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleks Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Nie nie nie, wpisałem najpier cytując rcon list, później drugi raz mi poleciał ten password i za trzecim chciałem walnąć rcon_list i mnie wywaliło ps nie mogę edytować posta nwm ocb Edytowane 26 Marca 2019 przez Perykles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Po sprawdzałem w bansie itp nic nie ma. Zresetuj modem od neta i zobacz czy będzie działać i daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AspiratiO_Crew! Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 jak dla mnie kolejna ściema ... po ostatnich wpadkach to ludzie juz to nadużywają bo wiedza ze mam nie udolną administracje ... nie chodzi mi o elite starsza odemnie (nowych) i dają UB .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi