CZYSCICIEL Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Czekam na demo i rozpiskę. Mam nadzieję że ktoś to szybko ogranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abc Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Demko https://www16.zippyshare.com/v/q2HfSXxw/file.html Mateuszek, 27 Marca 2019 demko dodałeś to teraz rozpisz AspiratiO_Crew! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZYSCICIEL Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 A gdzie jakaś rozpiska do której można się odnieść? Dla was każda zwykła gra kończy się dla kogoś banem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AspiratiO_Crew! Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Przed chwilą, CZYSCICIEL napisał: A gdzie jakaś rozpiska do której można się odnieść? Dla was każda zwykła gra kończy się dla kogoś banem? czekaj jak wejdą BL . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 @abc Rozpisz demko masz na to 48h. Czas start po rozpisce twojej przeanalizujemy jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abc Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 13 minut temu, Mateuszek napisał: @abc Rozpisz demko masz na to 48h. Czas start po rozpisce twojej przeanalizujemy jeszcze @JOKER XD rozpisze JOKER XD, 27 Marca 2019 Tak rozpisze, Demo kręcone na moją prośbę łącznie z rozpisaniem. Administrator banujący jest na Urlopie. Klaun Szyderca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZYSCICIEL Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Panowie oglądałem demo i naprawdę nie ma do czego się przyczepić. Troche bez sensu ze nagrywane było z Admin ESP ale można to przeboleć. Akcja o której było powiedziane ze na mleku zabijam, na demku dobrze widać ze biało do końca nie miałem i widać dobrze modele. Często flashe rzucaliście za mnie. Czekam na ropiske abym mógł się odnieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Z racji żeby nie było spamu, temat blokuje aż do werdyktu. Pozdrawiam. AspiratiO_Crew! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi