Plejerek Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zbanowany przez Admina: madmax_jaworzno[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-LUZOWnia.pl[AMXBans] Powod: 'Wstaw 6 screenow na CS-LUZownia'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanently'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:1452714538'[AMXBans] Twoje IP: '37.120.156.230'[AMXBans] =============================================== Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez Plejerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax_jaworzno Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 do porównania to co zrobiło u mnie - nie wiem tylko dlaczego u mnie każdy ss ma po 5 mg wielkości a u niego ledwo 900 kb - moje ss https://www52.zippyshare.com/v/0wcR9hPn/file.html tak samo inne czasy i utworzenia i modyfikacji ss u niego niz u mnie Adas esperal, 4 Kwietnia 2019 Bo on gra na innej rozdzielczości Adas esperal, 4 Kwietnia 2019 A czss modyfikacji jest prawie identyczny tylko na 3 ssach jestminuta roznicy jest to spowodowane ze ssy zostały zrobione na pograniczu 13.19 a 13.20 moze miec inny czas na laptopie ustawiony poprostu spieszy mu o pare sekund ale dobrze ze zwracasz na to uwagę pozdrawiam Adas esperal, 4 Kwietnia 2019 świadczy o tym nawet czas nadania bana w bansie Powód Bana Wstaw 7 screenow na CS-LUZownia Wykonano 04.04.2019 - 13:20:03 Cre[A]tOr i Adas esperal 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodyAlien Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 37 minut temu, abc napisał: Jak dla mnie to ban za obraza powinien zostac,choc ss'y by były czyste. Widać że gość nie potrafi się powstrzymać i opanować . tylko ze to nie on pisal jak masz biale tlo nie widzisz kto pisze jaki nick @abc zobacz sobie u mnie na ss kto pisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas esperal Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi