Tetra Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Także proszę o rozpisanie demka skoro taki ban. Call me Venom. i Cre[A]tOr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetra Opublikowano 15 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 05.05 - Kiedy Ty mnie niby zbanowałeś jak mój najwcześniejszy ban był 13.05 ??? 08.05 - Powiedz mi gdzie Ty widzisz te moje bany bo ja nie rozumiem CIę kompletnie o czym ty do mnie mówisz ?? Jakie AB człowieku ? o czym ty mówisz, przecież za Ssy dostałem ub a jedynie miałem dzisiaj bana 5 minutowego Call me Venom. i Cre[A]tOr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Multikonto. Cre[A]tOr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Cre[A]tOr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi