Kolejarz1910 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 (edytowane) z2 Edytowane 25 Czerwca 2019 przez JOKER XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Ten podest psuje grę i jest uznawany za txt z tego co mi wiadomo, sam dawałem za nie ostrzeżenie i z 2 bany. Decyzja do @ProToTyp co dalej. AspiratiO_Crew! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodyAlien Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 to sa txt nawet prototyp wywalil by za to a dostales na 3 h po mimo ostrzezen dalej tam wchodziles i nic z tego nie robiles sobie jak pisali ci admini zebys tam nie wchodzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolejarz1910 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Psuje grę dlatego że można z niego przeskanować terrorystów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax_jaworzno Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 skanować jak skanować ale jak jesteś w rogu po prawej jak i po lewej widać wszystko przez txt jak na dłoni - a co do skanowania to i tak każdy skanuje za barierki jak i z dołu . na mapie dust wybiegając od tt przed trupem też skanuje każdy to nie jest zabronione . skanuj do woli ale nie właź tam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abc Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 z tego co wiem to txt sam za ta kickowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Jak tak bardzo wam przeszkadza, że to jest txt to zablokuje i nie będzie się dało wskoczyć i po problemie. Pasi??? Klaun Szyderca, 25 Czerwca 2019 Zablokuj ale nie całe. Tak ostatnie 30%. Tak tylko żeby nie można było wejść tam gdzie prześwitują ściany. ProToTyp, 25 Czerwca 2019 tak, prosimy o blokadę bo za każdym razem piszemy ostrzeżenie a i tak jak widać nadal włażą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Kornik jak możesz, pasi a ban zostaje. PIETRUCH, 25 Czerwca 2019 Zostaje ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Panowie i panie. Ban za txt miał być do 30min na początek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Panie @Klaun Szyderca to nie jest pierwszy wybryk i miał dawane warny wszystko prawidłowo i cały podest nie 30% Klaun Szyderca, 25 Czerwca 2019 A ja bym zrobił 30% xP Klaun Szyderca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Serwera [4FUN] ProToTyp Opublikowano 25 Czerwca 2019 Opiekun Serwera [4FUN] Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl ProToTyp, 25 Czerwca 2019 txt - od 5 min. do 3 h. - recydywa ban maksymalny Klaun Szyderca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi