rao2696 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 (edytowane) Co wy na to żeby dodać rangę smieszek? Dla osób wykazujące się dużym poczuciem humoru na forum? Może by podsylac memy związane z cs-em albo luzownia a smieszkowie Co miesiąc będą robić podsumowanie najlepszych? Edytowane 26 Czerwca 2019 przez rao2696 KAPITAN SOWA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzza Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Czasami mam wrażenie że bardziej przydała by się ranga dla tych poważnych smutnych osób które w wolnym czasie potrafią jedynie wlepiać warny za wypowiadanie się na forum. Tayquil i KAPITAN SOWA 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rao2696 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 13 minut temu, Zuzza napisał: Czasami mam wrażenie że bardziej przydała by się ranga dla tych poważnych smutnych osób które w wolnym czasie .... Byłem pewien że napiszesz: jedyne co potrafią to mówić jakie to życie jest do dupy... normalnie emo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAPITAN SOWA Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Ciekawe, jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 A ja jestem na nie Po co zapychać forum kolejnymi rangami? Które nic nie będą znaczyć. Daniel. , Karyyynaa , ola :> i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`smile. Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Również jestem na nie. ola :> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`smile. Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi