penqu Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Siema, piszę dopiero teraz, bo ktoś naprawił hltv - dzięki Sprawa V0N0MA - LINK DO AMX BANS - http://csluzowniapl.e-kei.pl/bans/ban_list.php?bid=18805 Na demie w 1:50 widać, że kolega odpalił się w 1 rundzie - zobaczcie sobie 1/2 prędkości. Dostał UB bez sprawdzenia dema. Antycheat buguje się tylko w przypadku SPEEDHACKA jeśli masz problemy z netem i teleportuje gracza. LINK DO DEMA- https://www.szybkiplik.pl/download/fc2b4f53417d8ec23158c43d7b3fa8d9.html Teraz kwestia tego czy to świadome zagranie, odbanowanie 'na gębę', czy kolejny babol. To już nie mi oceniać. @ProToTyp @NWN_LUZ @SNICKERS @KoRrNiK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Gość był Op na DD2 przed Tobą jak wbiłeś na sieć. Szukasz dziury w całym Megi i AspiratiO_Crew! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penqu Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Był OP na DD2. To już rozumiem dlaczego takie szybkie UB bez weryfikacji dostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Przed chwilą, penqu napisał: Był OP na DD2. To już rozumiem dlaczego takie szybkie UB bez weryfikacji dostał. Dlatego że Sowa to samo miał jak bana dostał i dostał Ub ponieważ ruchy myszką szybko zrobił i po temacie a nie wiem grałem troszkę lat z Tym Venomem i wiem że on nie Haxuje. AspiratiO_Crew! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penqu Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Mateuszek, jesteś rzekomo BL który powinien być bezstronny i subiektywnie podejść do sprawy, a nie dawać UB bo 'na pewno błąd'. Zobacz demo. ProToTyp , ola :> i Ligaliero 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 (edytowane) Dobra robimy tak temat przenoszę do Kącika Bli i tym sie zajmiemy Po sprawdzeniu demka i rozpisce temat się ukaże. @PIETRUCH @Adas esperal @JOKER XD Sprawdzamy demko Edytowane 8 Lipca 2019 przez Mateuszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIETRUCH Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Dla mnie tak jak napisałem Penqu 1 cfg i jakiś recoil a druga że go antycheat złapał bo u mnie five seven strzela w kosmos a tu jeszcze jakis przeskok na typa widze Klaun Szyderca i INM 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 (edytowane) @PIETRUCH Masz 100% racji co do strzałów które lecą w kosmos i wgl, Antyczit zadziałał poprawnie bo każdy strzał a było ich 12 i prawdopodobnie były ostrzeżeniem. Moim zdaniem @penqu zasługujesz ode mnie na Piwo, które ja stawiam i płacę jeśli będziesz chciał się poznać, dzięki wielkie. Nie musisz od razu pisać aż tak ostro, pomylić się jest ludzkie, nie jedna osoba mówiła o drugiej że mogłoby rękę oddać a teraz ? Ręki by nie mieli Pozdro Mordqo P.S. Zaufanie jest dobre ale kontrola jest najlepsza Edytowane 8 Lipca 2019 przez JOKER XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 1;50 +b brak rozrzutu broni # no recoil Dla mnie chłopaka jedzie na bez rozrzutu i dziwne przeskoki celownika, Penqu masz rację ale z nim grałem i nie haxowal trudno widzę że ludzie się zmieniają dla mnie brak ub. Wrócę do domu to werdykt zmienię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi