Son Goku Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Co myślicie żeby zrobić ograniczony czas na kampienie na respie ? na większości serwerów jest tak, że można kampić maks 1min lub 30 sekund, a jeśli się dewiant nie zastosuje do tego to slay lub ban na 5 min. Trochę to wkurza jak jakiś "pecik" kampi przez całą mapę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FruKtuOzO Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 jak sama nazwa wskazuje jest to serwer 4fun więc nie ma zakazu kampienia, może robić co chce i z tego korzysta, sam bym był za tym żeby nie kampić no ale co ja mogę? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son Goku Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 jeśli dla większości graczy przeszkadza, to przydałoby się coś z tym zrobić ? przecież serwer jest dla nas, graczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikred Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 też jestem za, może nie bany,ale slaya chętnie bym dał od czasu do czasu za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FruKtuOzO Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 no to teraz trzeba zaczekać miesiąc czasu aż ktoś z H@ wyrazi zgodę na to ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krosik Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) ja myśle że nawet dwa miesiące bo administracja bo w dupie serwer.Żadnych nowości [COLOR="#008000"]Masz 14 lat i takie przemyślenia?! Desperat, proszę się w ten sposób nie wypowiadać o pracy Administracji, bo nie wiesz co robimy i ile mamy do roboty. Zanim coś napiszesz to przemyśl to ze 30 razy :D Pozdrawiam SNICKERS[/COLOR] Edytowane 10 Grudnia 2016 przez SNICKERS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Szczerze mówiąc mi to nie przeszkadza, chce niech siedzi :D Ale faktycznie większości graczom to przeszkadza jak jakiś "młotek" siądzie gdzieś i w kulki leci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son Goku Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 4fun to znaczy kampić 2 minuty na respie za skrzynką ? hahahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FruKtuOzO Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 może dla tego co kampi to jest własnie zabawa na jaką liczy na serwerze? nie wiesz co siedzi w głowie tych ludzi więc się nie wypowiadaj w imieniu innych :) tutaj jest potrzebne zmienić serwer z 4fun na FFA, bo ludzie mając odznak 20 i mając dużą przewagę nie "potrafią" podłożyć bomby ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Na serwerach 4FUN nie ma celów mapy czy zakazu kampienia a tym bardziej siedzenia na respie, tak samo jest autolama gdzie na innych serwerach jest blokowana. Taki DD2 czy GO Mod powinien mieć czasówki na np. wyjście z respa, czas do którego można zwiedzać mapę i iść po pakę itp., ode mnie głos na nie wobec tego by zmieniać to na tym serwerze. P.S. Dużo nowych graczy by zabić tych "lepszych" (więcej odznak) będzie siedziało gdzieś w takich miejscach by ich zabić bo jak inaczej mają to zrobić gdy tamci mają już prawie wszystko? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 4FUN jak sama nazwa wskazuje dla zabawy. Czyli to jest serwer tak jak pisał PRIVO bez celów mapy.. I czy takie kampienie przeszkadza wiadome , że jest to czasem irytujące , ale to jest tylko gra i zabawa bez żadnych jakich kol wiek zasad .. P.S. No chyba , że używasz programów niedozwolonych :D Pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NWN_LUZ Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Jedyna zasada jako jest na 4fun to nie utrudnic gry innym . tyle w temacie Ni ebedziemy dla was zmieniac zasad ktore akceptujecie wchodzac na serwer.Jk chcecie miec zakaz kampienai proponuje wybrac inny mod. Zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi