Fu$ioN Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Witam, otóż po prawie tygodniowej przerwie od gry wracam, tyle że zapomniałem w sobotę wrzucic screeny (są już na dole) i grałem dzisiaj na serwerze dostałem bana za wh+aimbot (ale haxów nie używam, co może potwierdzic kilku adminów). Tak więc proszę o UB: Nick podczas gry: ENVYUS Fu$ioN Admin, który dał ci bana: CeTe, a teraz jakiś laluś czy coś takiego :P Powód Bana: Screeny a teraz "Aimbot i Wh" xD Dowód w postaci dema/screena: [url=http://www49.zippyshare.com/v/AQF2LVBE/file.html]SCREENY[/url] | A za 2 dostałem bez ss'ów Data, Godzina otrzymania bana: O kurcze nie pamiętam, ale w bansie znajdziecie po nicku. Twoje IP/SteamID: W bansie jest :P Komentarz: Admin lolasek ma okres próbny więc powinien dawac screeny a nie bany z dupy -_-. Tylko taka mała uwaga. I oczywiście proszę o ub bo gram czysto tylko zapomnialem te ssy wrzucic :) Wydruk z konsoli: Starego nie mam, ale ten z dzisiaj: [Arena] Gracz ENVYUS Fu$ioN otrzymuje losowa skrzynke za Serie Zabojstw [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Lolasek [AMXBans] You can complain about your ban @ [url]www.Cs-LUZOWnia.pl[/url] [AMXBans] Reason: 'Wallhack + Aimbot' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:0:1001824044' [AMXBans] Your IP: '37.8.231.22' [AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Jeżeli dostałeś bana z powodem "Wallhack + Aimbot" to musimy poczekać na demko admina banującego. Nie ma czegoś takiego jak "ban z dupy" i nie ma tutaj nic do rzeczy, że jest na okresie próbnym :D P.S. za te ss już nie dostaniesz bana, bo na odwołanie się masz aż 48 godzin :) Czyli dzisiaj równie dobrze, mogłeś dostać bana za Aktywnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fu$ioN Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Snickers, to że byłem chory i nie wstawiłem ssów to moja wina?Z łóżka wstac nie mogłem bo tak mnie wszystko nakurwiało. Dzisiaj czuje się lepiej i chciałem pograc na serwie a ten ban przypomniał mi o ssach więc odrazu je wstawiłem... Chyba powinno to się liczyc jako jakieś usprawiedliwienie czy coś w tym stylu -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Po pierwsze nie spamujemy tutaj. Usprawidliwienie? Człowieku nie bądź śmieszny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Drogi graczu, masz 48h na odwołanie się od bana, zgłaszasz się po tygodniu. Wszedłeś na aktywnym i taki powinien być powód bana, jednakże jest on inny powinniśmy czekać na demo rozpisane przez admina, który dał Ci bana. Jako że admin jest nowym adminem i nie ma zapewne jeszcze wglądu do AMXBANS-A nie miał pojęcia o tym, że miałeś wcześniej bana. Wniosek jest jeden. Nie wrzuciłeś poprzednich ss`ow (z niewiadomych przyczyn) i historia powtarza się poniewaz kolejny admin podejrzewa, ze mozesz nie grac fair. Decyzje pozostawiam czerwonym. Odbiegajac od tematu, Twoja kultura powinna mieć wyższy poziom w momencie kiedy skladasz podanie o UB. Dobra rada, nie wypowiadaj sie pod swoim podaniem, dopoki nie zapadnie ostateczna decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Skoro byłeś chory i mogłeś grać to co za problem w 5 min spakować SSy i wstawić, brak UB a temat zamykam - dalsze prośby o UB osobiście ode mnie będą karane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi