Gienkoskyy Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Gram robie rc pod misie inny robią i nic nie dostali i od razu z boże grubej rury na 7 dni :C nie ma nigdzie tego w regulaminie? tylko jest zakaz rc żeby do cc isć Panie przodem wszedł do kampy zabił mnie i knight zostawił i odleciał może to potwierdzić knight tylko że robi z nim klan to nie bardzo. i jeszcze mnie obraża i moich rodziców na pv oraz na serwie lecz nie dotyczy pv serwer to potwierdzi. DomiKserQ i extrim 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 @Zjem cie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extrim Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Moim zdaniem ban zasłużony. Gienkoskyy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomiKserQ Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) Moim również , też dostałem za to bana ale zaraz dostałem ub ale ja nie robiłem pod misje tylko co chwilę cl flash entiti packet i mnie wywalało z cs'a więc to jest różnica Edytowane 3 Lutego 2020 przez DomiKserQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F. Szopen Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 (edytowane) No to tak Bana tylko za rc nie dostales http://ehltv.hltv.org.pl/srv45080/HLTV-2002011435-bb_magiicworld.dem.zip po 1 rundzie Gamol buguje graczy oraz serwer I jak jeszcze raz cie zobaczę z tym bindem lub jak będziesz krzyczał przez mikro to będzie już perm Po 2 rundzie już się niby uspokoił Edytowane 4 Lutego 2020 przez Zjem cie :D DomiKserQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gienkoskyy Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 (edytowane) 3 godziny temu, Zjem cie napisał: No to tak Bana tylko za rc nie dostales http://ehltv.hltv.org.pl/srv45080/HLTV-2002011435-bb_magiicworld.dem.zip po 1 rundzie Gamol buguje graczy oraz serwer I jak jeszcze raz cie zobaczę z tym bindem lub jak będziesz krzyczał przez mikro to będzie już perm Po 2 rundzie już się niby uspokoił Sam korzystałeś z tego binda @extrim @DomiKserQ Chcecie sobie nabić topki to specialnie checie bym dostał bana a mam 6 topke@DomiKserQW sumie mnie obrażałeś że jestem dzieciakiem i cie dogoniłem bo mam mniej lekcji XDD@KoRrNiKNie mam dowodu ale on kopiował w innej edycji powiedział że dostał ostrzeżenie XD tylko a ja bana na 7dnI>?????? Przysięgam na słowo Boga że on kopiował pod misje te klocki Edytowane 4 Lutego 2020 przez Gieniuś <3 KoRrNiK, 4 Lutego 2020 Daj jakiś dowód, że korzystał też z tego. Wojtson i extrim 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F. Szopen Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Pomylka nie to hltv dalem http://ehltv.hltv.org.pl/srv45080/HLTV-2002011051-bb_magiicworld.dem.zip a nie mg już edyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Ban zostaje do tego przedłużam ci go o kolejne 7dni. F. Szopen , deni i Gienkoskyy 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi